A fővárost körüljáró zarándoklatot tartanak szombaton

2016. május 25. 16:26
Egész Budapestet körüljárja május 28-án, szombaton az Élő Rózsafüzér-zarándoklat, amelyet tizedszerre rendeznek meg. A zárószentmisék egyikét Erdő Péter bíboros celebrálja.

Egész Budapestet körüljáró, úgynevezett élő rózsafüzér-zarándoklatot tartanak szombaton. A tizedik alkalommal megrendezett program kilenc, egyenként húsz kilométeres, egy időben megtartott zarándoklatból áll - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A zarándokok az egész napos program végén öt különböző helyszínre érkeznek, ahol szentmisén vesznek részt. A pestszentlőrinci (XVIII. kerület) Havanna-lakótelepen Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek, Fóton Beer Miklós váci megyés püspök, Nagytétényben (XXII. kerület) Snell György esztergom-budapesti segédpüspök, Máriaremetén (II. kerület) Esterházy László protonotárius, kanonok, Kerepesen pedig Horváth Zoltán protonotárius, kanonok mutatja be a hálaadó szentmisét.   

A zarándoklatok pontos útvonala és a találkozási pontok megtalálhatók a szervezők honlapján.

 

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a Rózsafűzér zarándoklat szép tanúságtételi lehetőség azoknak , akik a Rózsafűzért kedvelik . Én is imádkozom , de engem személy szerint nem ez a mód vezet legközelebb Urunkhoz , Jézus Krisztushoz...

1.Rasszizmusa taszító .
2.Erdő Péter bíboros úr derék főpásztor , s mi az Úr ajándékát látjuk benne .

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés