Így köszöntötte Orbán Gáspár a Felház résztvevőit

2016. április 22. 20:09
Eddigi legnagyobb rendezvényét tartotta a többek között a miniszterelnök fia által szervezett Istendicsőítő mozgalom, a Felház csütörtökön a Körcsarnokban.

Felemelt kézzel és csukott szemmel köszöntötte a Felház résztvevőit Orbán Gáspár. Előbbi látszik a Bors által közzétett videón is, utóbbi viszont a felvételből annak minősége miatt nem, csak a bulvárlap leírásából derül ki. 

A Felház csütörtökön eddigi legnagyobb rendezvényét tartotta a Körcsarnokban, ahol teltház volt, vagyis legalább 2500 fiatal énekelt és imádkozott együtt.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"..DR. BOGDÁN EMIL (MDF): Ahhoz, hogy valóban tevõleges közösséget érezzünk magunk körül, ahhoz az kell, hogy ezt valóban és természetes közösségként határozzuk meg. Azt is írom benne, hogy az emberiség egy fikció - nem én mondom, ezt sokan mások is mondták. Az emberiségért áldozatot hozni nem lehet, de a házmester gyerekéért, akinek nincs télikabátja, igen. Tehát én minél kisebbre húzom ezt a közösséget, annál tevõlegesebben tudok tenni érte. A hazáért meg lehet halni, az emberiségért nem. Akik ezeket a nagy közösségeket hangsúlyozzák, azoknak általában az elbújás, a felelõsség alól való kibújás a céljuk, mert azért nem lehet már áldozatot vállalni. (Közbekiabálások.) Az áldozatos közösség az egy vállalt közösség. Befejezésül. Nem akarom húzni az idõt, mert sokkal fontosabb dolgaink is vannak ennél. (Dr. Orbán Viktor: Most kell abbahagyni!) Befejezésül csak annyit, amit egy idõs hölgy mondott, aki ezt végighallgatta. Azt mondta - és ebben benne van az egésznek az összefoglalása -: aki mindenkit szeret, nem szeret az senkit sem. Ezt akartam én elmondani. Köszönöm szépen. (Taps az MDF padsoraiban. -

Dr. Orbán Viktor:

Remélem, a Kereszténydemokraták tapsolnak. Jézus Krisztus nevében tapsot kérek!).."

http://www.parlament.hu/naplo3..

Akkor is Isten dicsőségét hirdetnék ezek az elkényeztetett fiatalok, ha mondjuk szegény családba születnek, romaként, melegként vagy fogyatékosként és az lenne a mindennapi tapasztalatuk, hogy az élet nem fair?

ez a Gazsi gyerek meg a társai a 20 évvel korábbi fiataloktól annyiban térnek el, hogy azok miután nem voltak megelégedve a hagyományos egyházak nekik merevnek tűnő kereteivel, elmentek a hitgyülibe, meg az összes hasonló kis gyülekezetbe, Gazsiék viszont bár szintén nincsenek megelégedve a tradícionális egyházaikkal, de inkább az a céljuk, hogy a felházas bulik után mindenki újult erővel menjen vissza az egyházába, és próbálja azt hitgyüli-szerűbbé tenni.

És TE be is veszed amit itt összehortál akkor az Téged minősít.
Jut eszembe nem voltál elég körültekintő mert kihagytad a Lóát-Völgyi Kastélyokat és hogy cigány. Tudod ez is hozzátartozik a kánonhoz.

Túl sokat foglalkozik a média Orbánékkal. Egyfolytában kampány van, MINDJÁRT már a teljes offshore -ba menekített vagyont is Orbán nyakába varrta, örülnék, ha engem is meggyanúsítana pár milliárddal és igaza is lenne.
Ennyit erről a sok zagyvaságról.

idéznéd, hogy ki pártolja a drogozást és a buzulást, vagy csak hazudni akartál egyet, és ezt tartottad a legalkalmasabb fórumnak?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában