Itt a Ferenc pápáról szóló film előzetese!

2016. március 29. 12:01
Ifjúkori szerelmeitől a teológiával való ismerkedésén át a Rómáig vezető utat mutatja be a Ferenc pápáról készült argentin film, amelynek elkészült a szinkronizált változata is.

Amikor egy Buenos Aires-i orvostanhallgató felfedezi keresztény hitét, még nem sejti: ez az első lépés azon a hosszú úton, amely végül Rómába vezeti. A fiatal spanyol újságírónő, Ana a 2005-ös pápai konklávé idején ismerkedik meg Jorge Mario Bergoglio bíborossal. Ekkor kezdődik mély barátságuk, amelyben a humor, a meghittség, a szeretet és a bölcsesség éppoly fontos szerepet játszanak, mint Jorge atya – azaz ahogy ma már inkább ismerjük: Ferenc pápa – azóta is hirdetett tanításaiban. Ana és Jorge atya beszélgetései során kibontakozik az egykori szegény olasz menekültek gyermekének sorsa: ifjúkori szerelmei, elhivatottságának megtalálása, küzdelme a korrupt kormányok és bűnszövetkezetek ellen, az elesettekért való kiállása és mélyen emberi, a szeretetet mindenek fölé helyező hitvallása. Itt a 2015-ös argentin pápa-film szinkronizált változata.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"az egykori szegény olasz menekültek gyermeke": na ez már kezd röhejes lenni - pontosítsunk: nem menekültek, hanem szimplán gazdasági migránsok gyermeke.

Ugyan már, mi elől is kellett a szüleinek Olaszországból menekülni, csak nem Mussolini elől?:)

Azért hallgat, mert egy szava sincs. Csak térdel némán a sajtófotón, és migránsok lábát mossa. Ez ilyen.

Ez nem hívja életre a személyi kultuszt?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés