Így kerül üvegdugó a Mád-furmint új évjáratára

2016. január 19. 9:19
Már palackozzák a Szent Tamás Pincészet 2015-ös évjáratú Mád-furmintját. A bor alapanyagát a vele különféle szőlészeti kritériumok alapján együttműködő mádi szőlősgazdáktól veszi a pincészet évről évre.

Töltősori videóban mutatják meg, hogyan kerül a bor a tokaji palackba, milyen módon teszik rá az üvegdugót, majd a dugót védő kapszulát.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában