Vandálok megrongálták a brüsszeli főtér betlehemét, ellopták a Kisjézust

2015. december 15. 17:35
Vandálok rongálták meg a brüsszeli főtér betlehemét, ráadásul ellopták a Kisjézus szobrát is. A tettes három huszonéves anderlechti fiatal, akiknek meg kell térítenie a kárt.

Vandálok megrongálták a Brüsszel főterén felállított betlehemet, ellopták a kisded Jézus szobrát és jelentős károkat okoztak az installáció több elemében – közölte kedden a belga főváros ügyészsége.

A Le Soir című, francia nyelvű belga napilap beszámolója szerint három huszonéves anderlechti fiatal rongálta meg vasárnapra virradóra a brüsszeli Grand-Place-on felállított betlehemet.

A három fiatalra egy rendőrjárőr lett figyelmes hajnalban, amikor a kis Jézust ábrázoló szobrot nekihajították egy épületnek.

A beszámolók szerint őrizetbe vették, majd kihallgatásuk után szabadon engedték a vandálokat, akiknek meg kell téríteniük az okozott károkat.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha nem muszlimok voltak, hanem lebegő európaiak, akkor rossz a prognózisom- a muszlimok nem a kárt fogják bevasalni, hanem még a temetésük költségeit is.

Talán nem véletlen hogy a származásukról nem lehet tudni.

"A beszámolók szerint őrizetbe vették, majd kihallgatásuk után szabadon engedték a vandálokat, akiknek meg kell téríteniük az okozott károkat."

Jaja!
A Madonna mennyibe fog kerülni?
Csak hogy tudjam már, mi a pénzbeni értéke a teljes Betlehemnek. Az ökrök már nem is érdekelnek.

Komolyan mondom, ha még ezt is gyerek-csínyként fogják fel, akkor én már el is hiszem Merkelnek, hogy megtanítja németül és kereszténnyé teszi az összes migránst.
Mit lehet tudni, ilyen integrációs készség hallatán.

Te normális vagy, ők nem azok.

Hála Isten , az Úr Jézus , az élő Isten felett nincs hatalmuk...Az ő irgalma segítse ezeket a szerencsétlen megtévedteket jobb belátásra .

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés