Liberálisok bibliája

2015. október 28. 17:28
Németh Tamás
reposzt
A liberálisok tízparancsolata addigra azonban már az egész világon elterjedt. A liberalizmus életszemlélete és gyakorlata a társadalmi élet minden területét megfertőzte.

„A Liberálisok bibliájának további sorsa is csak nagy vonalakban ismert: Valószínűleg egy Krisztus iránt elkötelezett keresztyén rejthette el azzal a céllal, hogy ezzel is megakadályozza az etikai tévtanítások elterjedését. Egy 21. századból származó tanulságos legenda szerint ez a keresztyén ember halála előtt lezárta a keményfedeles könyvet, kulcsát a faluja határa szélén álló, a környék egyik utolsó feszületén lévő Krisztus kezébe tette, lelkére kötve, hogy vigyázzon rá, senkinek ne adja oda! Az volt a végrendelete, hogy a koporsóban a könyvet tegyék a feje alá, egy fiatal korában elkövetett nagy és titkos bűne miatti vezeklés céljából, hogy soha ne legyen nyugodt az örök pihenése...

A liberálisok tízparancsolata addigra azonban már az egész világon elterjedt. A liberalizmus életszemlélete és gyakorlata - a média (könyvek, filmek, televízió, internet) jelentős szerepvállalásának is köszönhetően – a társadalmi élet minden területét megfertőzte. Európában a 21. század első évtizedeiben lezajló népvándorlási hullám, ezzel együtt az iszlám terjeszkedése, valamint a totális erkölcsi és társadalmi anarchiába süllyedés valósága ébresztette fel a jövő iránt felelős társadalmat és a keresztyénséget, hogy csak akkor van reális alternatívája a megmaradásnak, ha nagyon komolyan veszi a Tízparancsolatot, visszatér Isten igéjéhez és Jézus Krisztushoz!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Itt a hírnök:
http://www.origo.hu/itthon/201..

Nagyon felbosszantott. Mintha jóbarátot hallanám, pedig azóta sok víz lefolyt a Dunán, de az usa nem vett észre semmit.

Költői kérdés: miért ír olyan ember a liberalizmusról, aki nem is ismeri a fogalmat?

Meg kéne különböztetni az eredeti liberalizmust napjaink felturbózott, minden szabadosságot, devianciát legitimálni akaró liberalizmusától.

Kedves Zokni! Egy Übermenschtől - mert a szövege alapján úgy tűnik, annak tartja magát - csak ennyire futja, érvek helyett csak egy nyegle kinyilatkoztatásra telik?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés