Összefogás a menekültekért

2015. szeptember 4. 11:02

Katolikus Karitász
karitasz.hu
Ferenc pápa útmutatását követve, a Karitász folyamatosan figyelemmel kíséri a Magyarországra érkező, átutazó menekültek helyzetét, készen arra, hogy segítségére siessen az otthonaikat elhagyni kényszerülőknek. 1356-os adományvonalunk hívásával Ön 500 Ft-tal támogatja a menekültek segítését.

„Segélyszervezetünk kiemelt figyelmet fordít a táborokba érkező kísérő nélküli kiskorú gyermekekre és idősekre, akik számára otthonuk elhagyása komoly traumát jelent.

A Katolikus Karitász már korábban együttműködési megállapodást kötött a Bevándorlási és állampolgársági Hivatallal, melynek keretében folyamatosan segítette a befogadó állomásokon elhelyezett menekülteket.

Tekintettel az elmúlt hónapokban hazánkba érkező migránsok számára, még hatékonyabban vesz részt szervezetünk ebben a munkában.

Ferenc pápa útmutatását követve, a Karitász folyamatosan figyelemmel kíséri a Magyarországra érkező, átutazó menekültek helyzetét, készen arra, hogy segítségére siessen az otthonaikat elhagyni kényszerülőknek.

Segélyszervezetünk kiemelt figyelmet fordít a táborokba érkező kísérő nélküli kiskorú gyermekekre és idősekre, akik számára otthonuk elhagyása komoly traumát jelent. Számukra bébiételt, vitaminokat, gyógyszereket, ruhákat juttattunk el, valamint lelki segítségnyújtással is támogatjuk őket.

1356-os adományvonalunk hívásával Ön 500 Ft-tal támogatja a menekültek segítését.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

" vilag teremtoje. hivjak mennyei atyanak, jahvenak, allahnak vagy manitounak."

Nagyon kevered a dolgokat, barátom...

Ha te "szeekely" vagy, akkor "een a roomai paapa"

:)

drágaságom...

Mint a Katolikus Karitász önkéntese kikérem magamnak ezt a hozzászólást!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés