JE SUIS CHRISTIAN!

2015. április 7. 8:13

Szakács Gergely
reposzt
A keresztények vére magvetés." Imádkozom, hogy ne legyen értelmetlen egyetlen keresztyén halála sem.

„Döbbenet, düh, bosszú. Aztán szomorúság, fájdalom, értetlenség. Ezt éreztem, mikor először olvastam a hírt. Most, legnagyobb ünnepünk után, imádkozom. A mészárlók megtéréséért, a gyászolók vigasztalásáért.


Imádkozom, hogy tudjanak megbocsátani, ami a legnehezebb és talán legfontosabb most. Imádkozom, hogy végre ne csak a szólás és sajtószabadság, hanem a sok-sok ártatlan keresztyén vérének kiontása is fontos legyen. Imádkozom, hogy igazzá váljon Tertullianus mondása:  »Ha meggyilkoltok, megkínoztok, elítéltek bennünket... Igazságtalanságotok tanúsítja, hogy ártatlanok vagyunk... Minél több embert kaszaboltok le közülünk, annál többen csatlakoznak hozzánk. A keresztények vére magvetés.« Imádkozom, hogy ne legyen értelmetlen egyetlen keresztyén halála sem. Imádkozom, hogy ezáltal is újra és újra elmondjuk mindenkinek: a keresztre feszített, megölt és feltámadt Jézus a Krisztus, az élő Isten Fia.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért gondolod azt, hogy azok a véleményformáló vallásttagadó ateista körök a médimunkások akik europában főleg az euban verbálisa a keresztyén elleneség és gyüllölködés mára már természetesnek tünik. Hazánkban ezek a jelenségek meg kifejezetten elharapoztak. A gunyolódás, gyalázkodás, jelképek és szimbolumok nemcsak verbális hanem fizikális támadásnak vannak kitéve.

Ez sem veszélytelen, mivel így kezdödnek azok az események melyek véres megtorlásokba torkolanak.

Europa elhagyta és megtagadta gyökereit benne a keresztény kulturát s vallást is, most csodálkozik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés