A házasság: totális bizalom

2015. február 16. 11:53
A házasság négy évtizedes szerelem és totális bizalom Tomkáné Zsáry Anikó építészmérnök és dr. Tomka János főiskolai tanár számára, akik az idei Házasság Hete arcai voltak.

Immáron nyolcadik éve rendezték meg a Házasság Hetét, melynek célja, hogy a házasság értékére hívja fel a figyelmet. Az idei év „házaspár-arca” Tomkáné Zsáry Anikó építészmérnök és dr. Tomka János főiskolai tanár, akik saját házasságukból kiindulva beszélnek elköteleződésről, az élethosszig tartó hűség szabadságáról és az egymásra figyelés, a megbocsátás és bocsánatkérés fontosságáról. Tomka János számára a házasság négy évtizedes szerelem, felesége számára pedig egy biztos háttér az élethez, amelyben totálisan megbízhat a másikban.

 

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A fővédnökök pedig Hende Csaba és Deutsch Tamás.

Minek ez a képmutatás?

Válaszok:
ottapont | 2015. február 16. 14:35

'Közel két évtizede Angliából indult el ez a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. A házasság hetét – amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt – mára 4 kontinens 21 országában ünneplik. Hazánkban az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, számtalan nagyváros, település, közösség részvételével.'

A fideszen kívül is van világ, bármennyire hihetetlen a monomániások számára.

Egyet tudnak: nyomni a diszlájkot.

A házasság olyan, mint a tánc. Mindig lehet csiszolni rajta valamit annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat a "kötelékben".

Válaszok:
Sulammit | 2015. február 17. 17:53

Vagy irigykednek.

A mai napig nem értem, hogy ha a házasság "csak egy papír", miért félnek tőle mégis olyan sokan??

Milyen kis okos vagy! Vagy írjam, azt, hogy ez egy bölcs mondás volt? Mert az volt!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés