Tisztázzunk valamit

2014. október 8. 8:55

Dániel Péter
Facebook
Orbán, Semjén és cinikus, aljas bűntársaik számára a kereszténység csupán egy hamis máz, amellyel nyakon tudják önteni tekintélyelvű, neohorthysta diktatúrájukat, megtévesztve így a hívőket főleg vidéken.

„Tisztázzunk valamit. Az orbáni FIDESZ-KDNP-nek éppen annyi köze van a kereszténységhez, amennyi köze a hitleri náci pártnak volt a humanizmushoz. Orbán, Semjén és cinikus, aljas bűntársaik számára a kereszténység csupán egy hamis máz, amellyel nyakon tudják önteni tekintélyelvű, neohorthysta diktatúrájukat, megtévesztve így a hívőket főleg vidéken. Orbánék istentelen és elvtelen, barbár gazemberek. Mindazon papok pedig, akik segítik őket ebben, a sátán szolgái.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 122 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lehet, hogy az említettek nem jó keresztények. Hasonlóan legtöbbünkhöz. De legalább nem tagadják meg azt és szembeszállnak az Európában oly divatossá vált multikulturálisnak nevezett nihilizmussal.

"neohorthysta"

Hogy ez pontosan mit jelenthet, azt már soha nem fogjuk megtudni.

Az anti-antiszemita Dániel Péter a Közel-keletről nézvést úgy látja, hogy ma Magyarországon "neohorthysta diktatúra" tombol.

Annyi racionalitás nincsen a Közel-keleti Dániel Péterben, hogy rájöjjön arra, hogy ha itten mostan "neohorthysta diktatúra" tombolna, akkor ez az írása nem jelenhetne meg nyilvánosan!

A Közel-keleti Dániel Péter feltételezi, hogy sokan vannak, akik ugyanolyan hülyék, mint ő, ezért elhiszik minden alapot nélkülöző hazug állításait!

Dániel elvtárs, a mai napig nem kaptam választ a múltkor feltett kérdésemre, hol olvastad, hogy Jézus vizezte a bort?

Nem lesz ez így jó, ha tudatlanul hagysz minket!

:-)

Mi a hírértéke Dániel irományainak? Mindig ugyanazt írja, mit érdemes ezen kommentálni?

Tisztázzunk valamit: megkérdezhetem, mizújs Eilatban?

Úgy értem, valami konkrét, kedves apróság. Amit egy újhéber nyelvű újságban bizonyára olvasni lehet, és amire a magyar olvasóközönség is kíváncsi volna. No? Vagy az nem megy?

Szóval ha már elment oda, hogy megszabaduljon a magyar gettótól, nem próbálná meg tényleg levetkőzni ezt a gettózsidó mentalitást? Az ember feje megfájdul, hogy milyen hangosan rázza a nem létező rácsokat.

Jó, értem, meg a Godzilla is előmászhat a Fülöp-szigetekről, szóval sokféle veszély fenyegeti az emberiséget, és azon belül a magyarságot is, de addig is valami apró esemény, ami megmutatja, hogy Izraelben is emberek élnek.

Mit tudom én, százéves néni Eilatban, vagy rekord méretű halat fogtak a Tibériás-tóban, vagy ilyesmi. Tudod, amiről demokratikus, erős és gazdag országok újságjai írni szoktak két világmegváltás között...

Na? Semmi? Csak a dühöngő magyar antiszemitizmus? Még Izraelből is?

Igazából az előmászása nem tűnik túl valószínű eseménynek, dehát más, hasonlóan valószínűtlen események meg megtörténnek.

Egy szúnyog pl, amely reményteljes pályafutást kezdett befutni az elmúlt napokban, álmában nem gondolta volna, de a tenyeremen végezte ma reggel.

Ennyi erővel bármi megeshet ebben a mai világban.

Csak a pontosság kedvéért. A népszámlálás szerint, 444 567 zsidó élt Magyarországon. A 8,7 millió 5,11%-a. Budapesten nagyobb százalékban, mint vidéken. Valamivel több, mint 1 millió lakosból, 204 371 volt a zsidó. És tudjuk, hogy a vidéki zsidóságot érte elsősorban a tragédia.
A magyar zsidóságnak mintegy a fele 1944 márciusban bekövetkezett német megszállást követően, pusztult el a holocaustban.
Vagyis Horthy nem küldött "a biztos halálba fél milliónál több magyar zsidót."
Úgy, hogy maradjunk a tényeknél, ha már számokat említettél.

Ez a vádirat, vagy már az ítélet? És amúgy miért nem mindegy a szabad, demokratikus és gazdag Izraelben?

Kiment oda más is. Kishont Ferencnek pl. lelkes olvasója vagyok. Tök jó humoreszkeket írt.

Nem lehetne esetleg valami értelmet találni ebben az életben? Legalább odakint, ha már itt nem jött össze? Ez az egész tényleg olyan szánalmasan gettózsidós.

Válaszok:
Sulammit | 2014. október 9. 20:38

Ezt már írtad valakinek. Én nem Horthyról és Sztálinról beszéltem.
Miért nem vagy tisztában a soá áldozatainak a számával?

Demokratikus Izrael? Távolról sem!
Akkor miért nem telepedhet le csak az, aki zsidó felmenőt tud igazolni?

Válaszok:
Csomorkany | 2014. október 9. 21:36

Most hallottam egy remek viccet.

Józsi bácsi széfet nyit a bankban. Nem pontosan értik, miért, látszik, hogy lepukkadt figura, de egye fene! Pár nap múlva hoz egy aranyrudat. Megint pár nap múlva egy festményt. Azután egy gyűrűt. időről időre mindig ezt-azt.
Egyszer a fiókvezető félrevonja:
- Józsi bácsi, bocsásson meg, de tudnunk kellene valamit ezeknek a holmiknak az eredetéről.
- Nem mondja el senkinek! Zsidókat bújtatok.
- De Józsi bácsi, a zsidóüldözésnek már 70 éve vége, nem tudja?
- Pssszt, én tudom, de ők nem tudják!

Hadd hívjam föl a figyelmed a szövegkörnyezetre.

Válaszok:
Sulammit | 2014. október 9. 23:57

Bocsánat, hogy közbekontárkodtam.
Többször leírta az előző vitában is, hogy Izrael szabad, gazdag, és demokratikus. És ez már akkor sem tetszett.
Már akkor - pár napja - meg akartam kérdezni tőle, hogy mitől lenne Izrael demokratikus, ha nem fogad be csak zsidó felmenővel rendelkező embereket. De már nem volt módom megkérdezni, mert akkor is tied volt az "utolsó szó" vagyis, ha jól emlékszem akkor sem válaszolt már neked.

A bicskei marhaságaidnál azt írtad egy commentelőnek, hogy "Izraelben nincs igény Jézusra."
Hát ez nem igaz!
Izraelben nagyon sok embernek szüksége van Jézusra.
A Szentföldre ezért megy az a rengeteg turista, évente 3,6 millió, hogy megnézze azokat a helyeket ahol Jézus járt. Megnézze az ásatásokat a templomokat nem másért, JÉZUSÉRT! Ezekből a turistákból gazdag Izrael na meg az amcsi zsozsoból. 5 milliárd dollár nagyságú iparág épült a turisták köré. 120 000 munkahellyel. Az izraeli GDP-nek a 7%-át elérte a turizmusból befolyt bevétel.
Azt elfelejtetted megírni, hogy Jeruzsálemből gyakorlatilag eltűntek a turisták és a szent helyek üresek, a boltok konganak az ürességtől.

Pedig elhihetné, hogy Kishont Ferenc többet tett Izraelből a magyarokért, mint Ön. Egy szót sem szólt Magyarországról, nem is oktatott itt senkit.

Viszont ő tényleg ott élt, és remek humoreszkeket írt az ottani mindennapokról. Aki olvassa, tudhatja, hogy valódi emberek valódi társadalomban élnek ott. Önről csak annyit lehet tudni, hogy Izraelben éppúgy nem él valódi életet, mint Magyarországon, csupán a magyarországi gettó nem létező rácsait rázza odakintről is. Gettózsidó pszichózis.

Hogy fontos Magyarországon? Persze, mert tényleg van itt némi antiszemitizmus, és egy antiszemitának egészen pontosan Önre van szüksége.

Akinek nem tetszik a magyarországi antiszemitizmus, annak Kishont Ferencre van szüksége. Meg mindazokra a zsidókra, akik képesek a saját életüket élni Izraelben vagy Magyarországon.

Ön a saját élete szempontjából egyenlőre csak egy munkaerőpiaci értékét veszített magyarországi jogászdiplomát mutatott föl a közvéleménynek.

Ezt a szöveget is már leírtad egypárszor. Pontosan ezt.
Te nem oktatsz, hanem kioktatsz, véleményezel, rágalmazol, csúsztatsz. Aléchem sálom!

Válaszok:
Csomorkany | 2014. október 10. 12:30

Jó, jó, de ismerd el, hogy szórakoztató. Azért foglalkozol vele. Ilyen embereknek is lenniük kell... Itt nem velünk van a probléma. Neki magának lehet szörnyű, hogy odakint élve is csak Horthyn és a Magyaroszágon jár az esze.

Az óvodában ezt úgy mondtuk: "az mind te vagy, de én mi vagyok?" Vannak ilyen, bármire elsüthető válaszok. Viszont az ember 6. életéve után elég unalmasak.

Vigyázz, mert a túl sok napozástól megégsz!
Mint ahogy beégtél azzal, hogy a Tórát sem ismered!
Amíg nem jön be a szombatnap nem köszönünk úgy, hogy Shabbat Shalom!
Márpedig 15:41-kor még nem jön be.

Válaszok:
Sulammit | 2014. október 11. 10:55

Izraelt elözönlötték a vallástalan zsidók, ez a baj. Olyanok, mint te, aki sabbatkor internetezik, ami ugye szintén tilos.

Pont azért égsz! 28-29 fokban szerinted mit lehet csinálni a napozás közben, ha nem leégni.
Szóval ne égesd tovább magad, semmilyen téren!

Gettózsidóként pszichés kötelességed saját démonaiddal szemben, hogy a saját életed szétverése árán is a nem létező gettó rácsát rázd ott, Izraelben, amit azért hoztak létre, hogy a zsidók kiléphessenek a gettóból. Ez ám a tudathasadás!

Akkor már csak azt kellene megbeszélned Vele, hogy mihez kezdj a saját életeddel. Az még nem életprogram, hogy ellenzed a pedofíliát és az antiszemitizmust.

Mi ez a kettős mérce te demokrata?
Miért nem az "álszent, pedofil" rabbikkal foglalkozol?
Remélem ezt a problémát is megbeszélted Istennel. Ők is "mennek a pokolra testületileg".

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés