Miserend és templomtérkép Androidon

2014. március 27. 9:01
Elkészült a miserend mobilalkalmazás, amely segít megtalálni a legközelebbi templomot és a legjobb miseidőpontot. A fejlesztők a felhasználók segítségét kérik a tökéletesítésben.

A miserend.hu honlap már 2006 óta gyűjti a szentmiséket. Mostantól pedig androidos okostelefonon segít megtalálni a legközelebbi templomot a miserend mobilalkalmazás – értesítették a Mandinert a fejlesztők.

A fejlesztés megmutatja a környék templomait és az ottani miserendeket. Oda is vezet, ha megkérjük. Amikor előre tervezzük utunkat, rákereshetünk távoli templomokra is. Hibás adat esetén pedig rögtön jelenthetjük a problémát. A program teljesen ingyenes.
 
A fejlesztők arra is felhívják a figyelmet: a már nyolc éves miserend.hu adatai között sajnos sok már elavult, ezért szívesen veszik a felhasználók segítségét. Aki vállalja, hogy hetente egy templomnak utána telefonál, az itt jelentkezhet a feladatra.
 
Technikai problémákkal és javaslatokkal a programozóhoz, Maczák Balázshoz lehet fordulni. Hibás adatokat pedig a miserend.hu honlapon vagy Elek László jezsuitánál lehet jelenteni.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valdd be, hogy csak egy guminőre vágysz :-)

Azért szerintem mi még használhatatlanná válunk, mire ideig fejlődik a tudomány :-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában