Szegedi Csanád miatt többen elhagyták a zsinagógát

2013. augusztus 9. 12:08
Szegedi Csanád Pat Robertson 700-as klubjában szerepelt.

Szegedi Csanád Pat Robertson 700-as klub című műsorában vallott családjáról, holokausztról, Izraelről, identitásválságáról és arról, hogy sokan kimentek a zsinagógából, amikor ő megjelent.

Ez egy újjászületés. Még mindig tartanak a változások az életemben. Rá kellett jönnöm, hogy az értékrend, amit harminc éves koromig a magaménak vallottam, téves” – mondta Szegedi a műsorban.

Összesen 197 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Szegedi Csanád jelenségben nincs semmi különös. Valószínűleg Heller Ágnes, Bauer Tamás, Paul Lendvai, Kertész Ákos, Konrád György, ... is véresszájú antiszemiták lennének, ha nem tudnák magukról, hogy zsidók.

Egy kollégám egyszer önkritikusan megjegyezte, hogy ha egy zsidó hülye, akkor nagyon hülye. Sz.Cs. elmondhatja magáról.

Ez a hozzászólás a milliomodik semmitmondó makogás a témában.
Nincs sok időm, de megpróbálom a lényeget leírni ez ügyben.
A Magyar zsidók azok askenázi zsidók- ez az első pont. Az elmúlt másfél ezer évben ez a szoros leszármazási viszonyban levő csoport hihetetlen üldöztetésen ment át: ha végignézzük gyakorlatilag egyik progromból a másik progromig menekültek Európa szerte. A középkorban volt olyan pillanat, hogy 50 ezerre csökkent a számuk. Az üldöztetéseknek azonban volt egy rendkívüli mellékhatása is- egy valóságos eugenikai projektként intellektusra szelektálta az askenázi népet. A folyamat nagy része már a középkorra lezajlott és az eredmény az európa őslakóinak számító fehér kaukazoid rasszhoz képest jelentős átlagos intellektus emelkedés volt. A végeredmény az, hogy az askenáziak rendelkeznek magasan a legnagyobb kognitív képességekkel a világ etnikumai-populációi közül (IQ~115). Jelenleg tízmilliós az askenázi zsidó közösség, ami igen homogén, kvázi harmad-negyed unbokatestvéri viszonyban vannak egymással. A hihetetlenül magas átlagos intellektusra jó példa az askenázik Nobel díj túlreprezentáltsága, valamint extrém jelenlétük a tudomány mellett a bank, kereskedő és művészvilágban.
Nos, képzeljük el, hogy Galíciából érkezik Magyarországra egy üldözött nép, amely sokkal magasabb kognitív képességekkel rendelkezik, mint a befogadó nemzet. A folyamat, amelyben átvették az ország gazdasági, tudományos és művészeti irányító szerepét viharosan gyors volt. A harmincas évekre a gyárosok majd fele, az orvosok negyven százaléka a szellemi elit több mint fele zsidó származású volt (a Nobel díjasaink kilencven százaléka pl.). Nem azért mert nemtelenül összefogtak a befogadó nemzet ellen, hanem egyszerűen saját jogukon, a képességeik miatt! Magyarország tragédiája, hogy az egyre erősödő asszimiláció nem volt eléggé előrehaladott a második világháború kitöréséig (nekünk nem volt ötszáz évünk az együttélésre, mint pl. a hollandoknál, ahol idővel a zsidóság is önmérsékletet tudott tanúsítani a kulcspozíciók elfoglalásában), így egy tragikus, az ország jövőjét tönkretevő háborúban majd az azt követő hetven évben lecseréltük a 600 ezer ragyogó intellektusú zsidónkat szám szerint ugyanannyi ,elképesztően gyenge kognitív képességgel megvert cigányra.

A sün elnézést kért és lemászott a keféről.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés