Halellelúja!!! Vauuu! Francesco!

2013. március 16. 16:50

Bakács Tibor
Nyugat.hu
Féltem, hogy Erdő Péter mögé állnak az afrikai püspökök, és olyan dicsőséget szerzünk meg mi magyarok, aminek Orbán Viktor és talpnyalói látják a legtöbb hasznát.

Attól féltem, újra visszahódítják az olaszok maguknak Vatikánt, és ezzel igaz, a kúria megerősödik, de nem az Egyház, ami sokkal inkább a hívők lelke, mint a papság. Féltem, hogy Erdő Péter mögé állnak az afrikai püspökök, és olyan dicsőséget szerzünk meg mi magyarok, aminek Orbán Viktor és talpnyalói látják a legtöbb hasznát. (…)

Amikor Róma püspökének egy dél-amerikai papot választanak meg, az azt jelenti, hogy a katolikus kereszténység társadalomban betöltött szerepe erősödni fog. A szegényekről tovább nem lehet hallgatni. A pápa választó püspökök megkapták Rómában a Vatileaks anyagát, amiben benne van (sok más mellett) a Vatikán nem tiszta pénzmozgásai. Nem hiszem, hogy lemondanak a vagyonról az egyházam, de azt hiszem, hogy a pénz iránya más lesz. Meg is üzente Ferenc az argentinoknak, nem érdemes Rómába jönni a beavatási szent miséjére, a pénzt adják a szegényeknek. A pápai autót most sem használja, szeret buszozni, és utálja, ha különleges figyelmet kap a személye. Már most nyilvánvaló, hogy Bergoglió komolyan gondolta azt, hogy Isten szegénykéjének, Francescónak a nevét veszi fel. Hűha!

Ezt a hűhát csak azért mondom, mert abszolút veszélyben érzem a magyar püspöki kar Audi 8-asát. Borzasztó ciki lesz feudális méltóságként húszmilliós autóban hirdetni az igét a szegényeknek.

Keresztény testvéreim. Mondjuk ki. Ezt vártuk régóta. Olyan jöjjön, aki az életünkkel törődik. Ferencben nem fogunk csalódni, hiszem. És jó lenne, ha nem felejtenénk el Ratzingert, a német pápát, Benedeket, Joseph Ratzingert. Neki köszönhetjük, hogy minden katolikus reménykedve néz Róma felé.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 119 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szegény Bakács, botulizmusban szenved.

Azért a szalámitolvajra nem illendő odafigyelni!!!!

Szegény Bakács, botulizmusban szenved.

De ha valaki megfejtené, mi a f@sz baja lehet a világgal ennek az elmebetegnek, szívesen meghallgatnám.

"Féltem, hogy Erdő Péter mögé állnak az afrikai püspökök, és olyan dicsőséget szerzünk meg mi magyarok, aminek Orbán Viktor és talpnyalói látják a legtöbb hasznát."
Miért kell ilyen baromsággal elrontani egy normális írást, Bakács?
Gondolod, ha Erdő Pétert megválasztják, ahhoz a magyaroknak valamilyen különös formában lenne közük?
A magyarok az egyik leggyűlölködőbb, leggőgösebb nép Európában - "hála" elhivatott baloldali, liberálisként önmagukat meghatározó polgártársainknak - de nem jó a "polgártárs", inkább "lakosságtárs"-unknak. Mint tudjuk, a gyűlölet, gőg minden bűn alapja. Akkor a magyarok úgy anblok hogy jönnek ide?
Hülyegyerek Bakács, úgy tudom, Orbán nem is katolikus.
Nem tanultad meg annak idején: csak az egyneműeket lehet összevonni?

Érdekes, hogy maagyarként, katolikusként, saját hazámbn ezekt kell olvasnom.
Máshol is így van ez vajon?

A Mandi már nem is lenne az igazi, ha egyszer valaki a poszthoz szólna hozzá érdemben és nem csak a szerzőt simfelné :))) Ha egyszer a "nyomda eltüntetné a szerző nevét, itt állnátok megkukulva? :)

Ez a hülye lopós Bakáts minek szólal meg ebben a kérdésben?

Most, hogy támadnak minket az egyháztörvény miatt, hozhatna egy olyan törvényt a Parlament, hogy?
Igen mindenki úgy nevezheti magát ahogyan akarja (egyház, egyesület..stb) de megszűnik az állami támogatás, megszűnik az SZJA 1% is.
Aztán aki hívő az támogathat.

"Halellelúja!!! Vauuu!"

Ne ugass, csahos eb!

"Halellelúja!!! Vauuu! Francesco!"


Hülye!

Jól van Bakács! Köszönjük, hogy makulátlan személyeddel erősíted a táborodat!!!

Úgy gondolom, h. egy élelmiszer bolti tolvajlás után helyesebb a magánéletbe visszatérni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés