Anti-Népszabi: leszbikus, elvált nőt pápának!

2013. február 13. 11:01
Az lenne az igazi, ha a következő pápa egy világi, leszbikus, elvált nő lenne. Tutira mindenki imádná, és senki nem mondhatná, hogy nem modern.

Hargitai is felületesen kezelve a dolgokat beleesik abba a hibába, hogy a papi házasodás engedélyezésében látja a paphiány megoldását, és utal a pedofilbotrányokra is. Nos, a paphiányt nem oldaná meg a papi házasulás, a máskor szociológiára oly érzékeny balosok ezt rendszerint elfelejtik. És a pedofilügyeket sem előzné meg, a pedofil papok többsége ugyanis homoszexuális. »XVI. Benedek egyházában a szabályok fontosabbak az embernél, az egyház tekintélye pedig fontosabb a szabályoknál is.« Nos, lehet hogy számára így tűnik, de ezek szerint tényleg nem ismeri, amiről ír.

»A pápai állam környezettudatosságáról pedig mindent elmond, hogy áldását adta a génkezelt növények termesztésére (és a GMO-cégekkel folytatott együttműködéséről legfeljebb a naivabb szentek hiszik el, hogy mentes az anyagiaktól).«

Nos, a pápai államban egyre több a napelemmel fűtött épület. De esetleg lehetne követelni, hogy a pápa határolódjon el a mesterséges színezékektől, emelje fel szavát a kihaló állatfajok és a bálnavadászat ellen, valamint hogy csináljon szociális szállást a Szent Péter-bazilikából. A papoknak meg engedélyezni kéne a homoszexuális házasságot és természetesen a válást is. A hívek meg had misézzenek már, milyen felháborító elnyomás és kiváltságokhoz való ragaszkodás, hogy csak papok misézhetnek, nem? Az lenne az igazi, ha a következő pápa egy világi, leszbikus, elvált nő lenne. Tutira mindenki imádná, és senki nem mondhatná, hogy nem modern.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Első lépcsőben igen nagy esélye van egy fekete afrikainak.

A pápai Féleszűt kell megválasztani pápának! Így aztán hetente bérmálkozhat.

http://www.magyarkurir.hu/hire..

Patricia M. McGoldrick, a londoni Middlesex Egyetem munkatársának kutatásai szerint, aki a brit titkosszolgálat által 1941. és 1943. között elfogott dokumentumokat vizsgálta, 1939-től „valódi pénzfolyam áradt a Vatikánból” Amerika felé. Állítása szerint a Szentszék komoly pénzeket fektetett amerikai kincstárjegyekbe, illetve a háború célkitűzéseit támogató angolszász nagyvállalatok részvényeibe, mint amilyen például a Rolls Royce, a United Steel, a Dow Chemical, a Westinghouse Electric, a Union Carbide és a General Electric.

Ezek a műveletek a 20 százalékát teszik ki annak az összegnek, amit a tanulmány kimutatása szerint a Vatikán az egyházmegyéktől, a hívektől és az egyházi szervezetektől összegyűjtött. A maradék 80 százalék az általános kiadásokat fedezte: a missziókat, a nunciatúrák és a szemináriumok működését, illetve a nehéz helyzetű országok egyházmegyéinek költségeit.

A Vallási Művek Intézete (IOR), azaz a Vatikáni Bank számlát tartott fenn a Manhattan Bank New York-i fiókjában a nácizmus alatt üldözött egyházak támogatására a háború teljes időszaka alatt, amikor a katolikus iskolákat, ifjúsági szervezeteket és médiát üldözték, a papokat és a szerzeteseket pedig internálták.

Az akció kulcsembere a pápa pénzügyi tanácsadója, Bernardino Nogara volt (a képen). „Azáltal, hogy több millió dollárt fektetett a legnagyobb amerikai és brit bankokba, hozzájárult a szövetségesek nácizmus elleni győzelméhez” – írja róla a L’Osservatore Romano. A vatikáni napilap azzal a megállapítással zárja cikkét, hogy „a második világháború pénzügyi története egyelőre ismeretlen és kevéssé tanulmányozott terület”.

La Croix/MK

Hitlerjugend pápa Magyarországon dezertált a jugendből. :) Amúgy használd a keresőt:
http://en.wikipedia.org/wiki/B..

Az ilyen beteges lelkületű zsidók miatt nő sajnálatosan az antiszemitizmus.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában