Az MCF feljelenti Bayer Zsoltot

2013. január 9. 18:20
A Magyarországi Cigányok Országos Fóruma szerint a Magyar Hírlap publicistája a cigányság ellen izgatott, uszított és elkövette a gyilkosságra való felbujtás bűncselekményét is.

Büntetőfeljelentést tesz a Magyarországi Cigányok Országos Fóruma Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap újságírója ellen - közölte a szervezet szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint az újságírót a január 5-ei írásával kapcsolatban jelentik fel, mert álláspontjuk szerint a szerző a „magyarországi cigánysággal szemben izgatás, uszítás és gyilkosságra való felbujtás bűncselekményt követett el”.

A feljelentést a szervezet tisztségviselői hétfőn adják át Polt Péter legfőbb ügyésznek –áll a közleményben. Az MCF országos elnöksége továbbá arra kéri a Fidesz országos elnökségét, hogy – miként ezt demokratához híven megtette Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter – határolódjon el Bayer Zsolttól, és zárja ki a pártból.

Fazekas Géza ügyészségi szóvivő az MTI-nek elmondta, hogy szerdán közösség elleni izgatásra hivatkozással két magánszemélytől is érkezett feljelentés a Legfőbb Ügyészségre a Magyar Hírlapban január 5-én megjelent újságcikk miatt. A Legfőbb Ügyészség mellett a Fővárosi Főügyészségre is érkezett feljelentés a cikkel kapcsolatban – tette hozzá. 

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Felbuzdultak a Tomcet itélet indoklásán és tényállásán. Szerencsétlenek még mindig eszközként használják Őket, mint eddig is.

Mi van a "vér fog folyni" rokonság fenyegetözésével. Az micsoda borgárkáim. Bayer a közelében sem járt ennek, csak vadálatnak nevezte a hordaként viselkedő vadálatokat akik ok nélkül szurkolásztak. Más jelző erre nincs a magyar köznyelvben.

'Büntetőfeljelentést tesz a Magyarországi Cigányok Országos Fóruma Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap újságírója ellen'

A késelő fajtársaikat mikor fogják elítélni, kiközösíteni? Miért nem azokat perelik be akik halálosan megfenyegették az áldozatot??
Nem lesz ennek jó vége!

ki lesz az ügyész...szép éjszakái lesznek :D

cigánybűnözőt :D ez valami új kaszt

Válaszok:
ottapont | 2013. január 9. 23:45

miért lenne új? Indiából is ezért lettek elhajtva

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés