Chilei püspök: Aki szerint itt a világvége, hagyja javait az egyházra

2012. december 12. 16:15
Aki komolyan úgy gondolja, hogy december 21-én eljön a világvége, az nyugodtan hagyja javait az egyházra – mondta Bernardo Bastres Florence, a chilei Punta Arenas katolikus püspöke vasárnap.

Hallottam, hogy egy kínai még Noé bárkáját is elkészítette, hogy túlélje a világvégét. Ha tényleg sokan úgy gondolják, hogy december 21-gyel vége a világnak, nincs ezzel semmi problémánk, de arra kérjük őket, hagyják javaikat az egyházra – jelentette ki ironikusan a chilei katolikus főpásztor.

A püspök hozzátette: minden végrendelkezőt biztosít afelől, hogy örökké imádkozni fognak lelkük üdvéért december 21. után – ő ugyanis teljesen biztos abban, hogy ezután is megy tovább az élet. Viszont nagy jót tennének az egyházzal, ha rá hagynák javaikat azok, akik másképp gondolják – fogalmazott.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Haha! Ismerős szöveg... Egy barátom, aki sajnos már nem él, mondta ugyanezt azoknak a Jehova tanúknak, akik portájára becsörtetve megfenyegették a világvége eljövetelével, amit ők napra pontosan tudni véltek.
Mondanom sem kell, leforrázva elkullogtak.

Aki ismeri a Bibliát és Jézus tanítását erről az tudja, hogy az ég angyalai, sőt maga Jézus sem ismeri az idejét ennek, egyedül a Teremtő.

Ha 21-én világvége van, akkor vétkezz még egy utolsót: támogasd a katolikus egyházat.

A katterok sose mondták, hogy ekkor meg ekkor itt a világvége, aszonták, nem tudhatjuk a napot és az órát, ala alapító atya. :D A saját világvégeváróikkal szemben is felléptek ráadásul (szentlelkesek, stb.).

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában