A Sandy károsultjainak segítenek a magyar baptisták az Egyesült Államokban

2012. november 1. 9:42
Az Egyesület Államokba, a Sandy hurrikán sújtotta területre utaznak csütörtökön Budapestről a Baptista Szeretetszolgálat vészhelyzet-kezelési szakemberei, hogy Észak-Karolina állambeli partnereik meghívására a katasztrófa helyszínén részt vegyenek a kitelepített rászorulók megsegítésében.
A négy szakember New Jersey-ben nyújt majd segítséget élelmezési feladatokban.
 
A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány közleményében emlékeztetett, hogy a Sandy hurrikán okozta katasztrófa 60 millió embert érintett, 20-25 milliárd dolláros kárt okozott, és a halálos áldozatok száma is emelkedik.
 
A Baptista Szeretetszolgálat Rescue24 globális mentőcsoportját az elmúlt 15 évben több mint 40 magyar és nemzetközi katasztrófahelyszínen vetették be. Az Egyesült Államokban legutóbb a 2005-ös pusztító Katrina hurrikán után segítettek New Orleansban, szintén az észak-karolinai baptistákkal együtt - idézték fel.

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem egyedül vagyok e véleménnyel: rongyrázás ez a segélyezés. A kilakoltatottak, munkájukból elbocsátottak közelebb vannak és jobban rászorulnak,mégis inkább Amerikába utaznak, akik segíteni akarnak.

Az USA vajon kikkel fogja megfizettetni a katasztrófa költségeit?

Lehet találgatni!
Van rá pár esélyes jelölt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés