A származásom miatt is ért már támadás

2012. június 15. 9:18

Radics Gigi
Origo
A származásom miatt is ért már egy-két támadás, a videóim alatt rendre találkozom olyan kommentekkel, hogy „Miért cigány nyerte a Megasztár-t?”. Szerintem nincs ebben semmi meglepő. Interjú.

„Még mindig furcsa ez, de azért már kezdem megszokni, hisz nap mint nap odajönnek hozzám emberek gratulálni. Nagyon jó érzés, mert ők a közönségem, ha nem lennének, nem is énekelnék. Hála istennek, eddig még csak pozitív reakciókkal találkoztam. Az interneten nyilván vannak olyanok, akik negatív vagy akár csúnya dolgokat is írnak, de igyekszem ezeket nem figyelembe venni - a negatív véleményre csak akkor figyelek oda, ha van építő jellege is. (...)

A származásom miatt is ért már egy-két támadás, a videóim alatt rendre találkozom olyan kommentekkel, hogy »Miért cigány nyerte a Megasztár-t?« Szerintem nincs ebben semmi meglepő, mert az országban talán a roma énekesek a legtehetségesebbek - persze, lehet, hogy elfogult vagyok, mert büszke vagyok arra, hogy roma vagyok. Ezzel együtt úgy élek, mint egy magyar - ha, mondjuk, oláh cigány lennék, csak szoknyában járhatnék, és már férjhez kellett volna mennem. Nálunk semmi ilyesmi nincs, sőt apukám azt mondja, hogy ha lesz is barátom, nem kell egyből az igazinak lennie, és nyugodtan dobhatom is, ha nem jön össze. Nyilván van benne egy egészséges apai féltés, de ez természetes.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában