Gyurcsány a parlamentben: Akire emberként undorodva néznek, annak vége

2024. február 26. 14:33

A DK-vezér szerint a kormánypártok „közszemlére teszik hitüket, mint sarki lányok a testüket”.

2024. február 26. 14:33

Hétfőn 13 órakor megkezdődött a parlament tavaszi ülésszaka, melynek első ülésén Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalás keretein belül számolt be a korábbi ülésszak óta végzett kormányzati munka eredményeiről.

Felszólalt Gyurcsány Ferenc is. „Vannak dolgok, amiktől undorodunk: van, aki a póktól, van, aki a békától.”

„De vannak dolgok, amiktől minden egészséges ember undorodik. Például ha egy felnőtt férfi egy ártatlan kisgyerek bugyijában nyúlkál. És azoktól is, akik ezt az ocsmány pedofíliát mentegetik, elnézik” – mondta a DK elnöke.

Ezt követően Orbán Viktorról beszélt Gyurcsány Ferenc: „Itt ül velünk szemben Magyarország első pedofilbarát miniszterelnöke”, mert „tudta, mert mégis csendben maradt”. És „akire emberként undorodva néznek, annak vége”.

Ezt követően arról kezdett beszélni, hogy a kormánypártok „közszemlére teszik hitüket, mint sarki lányok a testüket”.

A DK elnöke felszólalása végén Dosztojevszkij Bűn és bűnhődés című könyvéről beszélt. A regény főszereplőjét, Raszkolnyikovot a lassú bűnhődés sújtja, és meglátása szerint a kormányra is ez vár.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. február 28. 19:46
Baloldali pedofilia, baloldali pedosimogatás.
omega
2024. február 28. 14:07
"Akire emberként undorodva néznek, annak vége" Ezt jól mondja. Én annyira undorodom tőle, hogy el se tudom mondani. Böszme!
barrakuda-2
2024. február 27. 09:13
MONDJA EZT EGY SENKIHÁZI UTOLSÓ HAZAÁRULÓ NÉPELLENSÉG MOCSOK SZEMÉTLÁDA !! TE VEZESD CSAK A DISZNÓ KONDÁT A CSŐCSELÉKET . MI NEM FELEJTÜNK ,ELŐBB VAGY UTÓBB TALÁLKOZUNK AZ UTCÁN ÉS AKKOR VÉGETEK .
barrakuda-2
2024. február 27. 09:07
EZ pontosan így van ,rád is undorodva néz az egész " Magyar " társadalom. VÉGED IS VAN , DE MÁR HÁNY ÉVE.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!