Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ideológiailag vezérelt támadást indíthatott a 444

2024. május 16. 11:11

A Drogkutató Intézet közleménye felhívja a figyelmet arra, hogy tanulmányuk elérte a balliberális, droglegalizáció párti újságírók ingerküszöbét.

2024. május 16. 11:11
null

Nyitókép: Facebook/444

Elérte a balliberális, droglegalizáció párti sajtókatonák ingerküszöbét a napokban publikált átfogó tanulmányunk, ami a német marihuána legalizációs törvény előéletét, előkészítési folyamatát, az azt övező vitákat és a mai napig fennálló társadalmi ellenérzéseket veszi górcső alá" – írja közleményében a Drogkutató Intézet, utalva a 444-en megjelent cikkre.

Téglásy Kristóf stratégiai igazgató szerint a német döntésre fókuszáló beszámoló állításai aligha sorolhatóak a tévedés kategóriába, ezek szándékos csúsztatások. Hozzátette, ez alól csak az az eset lehetne kivétel, ha a cikk szerzője nem olvasta el a tanulmányt, ami viszont súlyos médiaetikai problémákat vetne fel.

„A Drogkutató Intézetet támadó cikk így inkább a visszájára sült el, hiteltelen, nívótlan, egyszerű ideológia vezérelt támadásként fogható csupán fel" – áll a közleményben. A 444 összefoglalójában többek között azt állítja, hogy a Drogkutató Intézet tanulmánya „vaskor ténybeli hazugsággal kezdődik", a szerző koncentrációját pedig írás előtt vagy közben mintha megzavarta volna valami.

A 444 olvasói egyébként a Robert Fico elleni merényletre is rosszindulatúan reagáltak.

Ezt is ajánljuk a témában

 


 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2024. május 26. 03:02
Hatodik sajtó-helyreigazítási perét is elbukta Orbán Viktor. Ilyenek a független bíróságok! Ilyen a demokrácia! Következésképpen, a balos sajtó hazudik amikor azt állítja, hogy nem függetlenek a bíróságok. Diktatúrát hazudik a balos sajtó stb. Szánalmas a ballibsi gondolkodásképtelenség!
csapláros
2024. május 17. 01:35 Szerkesztve
tizennyolcfokcsapláros 2024. május 16. 21:54 ..."te lennél a józanul gondolkodó, aki a migráncsozás kezdetén még az arab számoktól is rettegett? "kac-kac", te agyatlan balfasz."... Nincs abban SEMMI rettegés, ha a kaporszakállúak inváziójával és a kötelező kvótával szemben is az őseink FÉL ÉVEZREDES élet-halál harca az, ami példaképül áll az elutasítás során, számon kérve a kormányzaton, hogy legalább híg disznótrágyával szórná már meg a déli határkerítést, vagy akár az illegálisokat, hogy ízelítőt kapjanak abból, ami nálunk rájuk várhat. Kac-kac migráns simogató liberálnáci szarkupac.
zsolti123
2024. május 16. 16:17
A "gyökerek": Így támogatja Soros a drogliberalizációt Soros György 1994 óta 200 millió dollárt költött el az USA-ban a marihuána legalizációjára. https://888.hu/amerika-london-parizs/igy-tamogatja-soros-a-drogliberalizaciot-4123357/ Soros György milliárdjai a drogüzletben Soros György ugyanakkor kevésbé látványos módon, és az USA határain kívül is támogatja a kábítószerellenes törvények felpuhítását, eltörlését, https://www.origo.hu/nagyvilag/2018/10/soros-gyorgy-milliardokkal-tamgoatja-a-drogliberalizaciot A Soros György által támogatott ügyészek is a drogliberalizáció szolgálatába álltak az USA-ban https://pestisracok.hu/a-soros-gyorgy-altal-tamogatott-ugyeszek-is-a-drogliberalizacio-szolgalataba-alltak-az-usa-ban/
zsolti123
2024. május 16. 15:44
Így támogatja Soros a drogliberalizációt Soros György 1994 óta 200 millió dollárt költött el az USA-ban a marihuána legalizációjára. https://888.hu/amerika-london-parizs/igy-tamogatja-soros-a-drogliberalizaciot-4123357/ Soros György milliárdjai a drogüzletben Soros György ugyanakkor kevésbé látványos módon, és az USA határain kívül is támogatja a kábítószerellenes törvények felpuhítását, eltörlését, https://www.origo.hu/nagyvilag/2018/10/soros-gyorgy-milliardokkal-tamgoatja-a-drogliberalizaciot A Soros György által támogatott ügyészek is a drogliberalizáció szolgálatába álltak az USA-ban https://pestisracok.hu/a-soros-gyorgy-altal-tamogatott-ugyeszek-is-a-drogliberalizacio-szolgalataba-alltak-az-usa-ban/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!