A Momentumot otthagyó Ilyés Márton szerint volt pártjának be kellett volna állnia Vitézy Dávid mögé

2024. május 08. 21:19

A párt egykori elnökségi tagja Karácsony Gergelynek is odaszúrt.

2024. május 08. 21:19

Fotó: Ilyés Márton/Facebook

Egy Facebook-posztban jelentette be kedden Ilyés Márton gazdaságpolitikus, a párt korábbi elnökségi tagja, hogy elhagyja a Momentumot. Mint írta, egyre nehezebben tudott azonosulni a Momentum jelenlegi irányvonalával, nem érti a párt politikai ajánlatát a budapesti választásokon, ezért képviselni sem tudja a Momentumot még a szűkebb környezetében sem.

Hangsúlyozta: a kényszerpályákról való letérésre nem lát valódi esélyt, hitehagyott lett, de nem akar a Momentum irányvonalával szembemenő véleményt képviselni a párt tagjaként.

Ilyés szerdán az ATV Egyenes beszéd című műsorában megismételte, hogy a Momentumnak nincs Budapest-víziója, -programja, nem ismerni a párt által képviselt irányvonalat.

Mint fogalmazott, Budapest kulcsszituációban van, 

ugyanis nincs olyan főváros az Európai Unón belül, amely ilyen hosszú időn keresztül lakosságot veszít.

Ez pedig öngerjesztő folyamat tud lenni, ami leépüléshez vezet.

Erre a problémára szerinte sem Karácsony Gergelynek, sem a Momentumnak nincs programja.

A városvezetés egy tanult tehetetlenségben van, nem indít például saját gazdaságfejlesztési programot. Ugyanakkor Vitézy Dávid programjában van ilyen elem – mondta Ilyés.

A rövid interjúból végül kiderült, hogy 

a pártból kilépő volt elnökségi tagnak az a baja, hogy a Momentum nem állt be Vitézy mögé. 

A teljes adást itt nézheti meg: 

 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­­g­­­a­­­z­i n­i­m­­­f­o­­­m­­á­­n­i­­á­­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
simonpali
2024. május 08. 21:48
Így van. Momentum projekt kifújt, Magyar Péter projekt indul. Így megy ez. A vége viszont mindig ugyanaz: először ütközés a gyurcsotany falba, majd az ütés től még ki sem jozanodva jön egy újabb hidegzuhany, egy jókora választási zakó formájában. A vége a történetnek a " Csaltak, csaltak!!" magán kívül történő ordibalasa illetve a magyar nép, a választó le hülyézese, leidiotazasa.
P_F_Juli
2024. május 08. 21:39
Menekülnek a patkányok, süllyed a hajó. Még hogy nincs program, hogyne lenne. Méhlegelő, rovarhotel, köztéri budi, biciklisáv, autók kitiltási programja, és nem tudom, hogy valami fontosat hagytam-e ki?
survivor
2024. május 08. 21:30
Btw. Blaha téri WC..💩🤮
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!