Kocsis Máté: „irritálóan balfácán” vezetők helyett jó városvezetést szeretnénk

2024. április 17. 18:49

Budapestnek külföldről finanszírozott, háborúpárti vezetője van, aki miközben bambán néz, Gyurcsányék kifosztják a kasszát – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője.

2024. április 17. 18:49
null

Nyitókép: Bruzák Noémi/MTI

A Mandiner is beszámolt arról, hogy Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje szerda délután a Bálnában tartott kampánynyitót, melyen meghirdette hét pontos „Változást Budapesten!” tervét. Az eseményen a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté is beszédet mondott. „Irritálóan balfácán” vezetők helyett jó városvezetést szeretnénk – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányindító rendezvényén szerda este Budapesten.

Kocsis Máté arról beszélt: Budapest építészeti és kulturális értékekben elképesztően gazdag hely, amelyet a jelenlegi városvezetés teljesen élhetetlenné tett. A Budapestet szerető emberek szíve vérzik, mert 

tudjuk, hogy milyen csodát lehetne csinálni a városból”, amelyből egy „élhetetlen, nyögvenyelős” várost csinált a „sokszor nevetséges városvezetés”.

Azt is mondta, nem igaz, hogy a pénz hiányzik, hiszen Tarlós István csaknem 200 milliárd forintos tartalékkal adta át a főváros kasszáját, ez a leggazdagabb önkormányzata az országnak, és évről évre nő a bevétele, mégis csődközeli helyzetbe jutott. Kocsis Máté kitért arra is, Karácsony Gergely mozgalma volt az első a magyar történelemben, amely „külföldi érdekeknek kínálta fel a hazánkat”.

Úgy fogalmazott, ezért teszik világossá a választásokig minden budapesti számára: „az csak a kisebbik baj, hogy komédiába torkolló a városvezetés, a nagyobbik bajunk, hogy Budapestnek külföldről finanszírozott, háborúpárti vezetője van, aki miközben bambán néz, Gyurcsányék kifosztják a kasszát”.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­­ö­g­­­ö­s­­­ ­­l­­á­­­n­­­y­o­­­k­­­ ­v­­á­­­r­­n­a­­­k­­­ ­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Tommaso
2024. április 23. 14:05
FOSIK a FIDESZ, hogy elvesztheti a 6 almát. Ezért hoz le a rezsim lakájmédiája NAPONTA 20- 25, mocskoló, lejárató, rágalmazó cikket, s jelenik meg 1000 hasonló komment is
Mankel
2024. április 18. 05:24
Ez így igaz. Szavazz a Fideszre MI sokkal jobbak vagyunk a kassza fosztogatásban!!! Hajrá Feudalizmus! Hajrá Nerlovagok!
Szerintem
2024. április 18. 04:50 Szerkesztve
Balfácánok, de ha semmi máshoz nem is értenek és nem is érdekli őket, de a lopásban profin működik a moslékos tolvaj maffia. Járhatna hozzájuk továbbképzésre a Cosa Nostra is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!