Hont: Kitört a „selyemmajom–Megafon-háború”

2024. április 22. 18:37

A publicista összefoglalta mindazt, amit a „valóban fontos kérdésekről” tudni kell.

2024. április 22. 18:37
null

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

Hont András korábbi Facebook-bejegyzésében emlékeztetett Emmanuel Kant születésnapjának 300. évfordulójára. A bejegyzésben a publicista Kanttal kapcsolatban úgy fogalmazott: „Jó eséllyel úgy vélné, túl sok minden nem változott, csak kevesebb helyen lehet sétálni, és több helyen biliárdozni”.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

Jó eséllyel úgy vélné, túl sok minden nem változott, csak kevesebb helyen lehet sétálni, és több helyen biliárdozni.

A publicista azóta „rájött, mik a valóban fontos kérdések”.

„Bocsánatot kérek maradiságomért és szűklátókörűségemért. Előző posztomban Immanuel Kanttal foglalkoztam, pedig közben kitört a selyemmajom-megafon-háború, hogy ki visel női napszemüveget. Még egyszer elnézést, megígérem, hogy legközelebb a valóban fontos kérdéseket érintem” – fogalmazott.

Ezt is ajánljuk a témában

Hont András ezután kommentben foglalta össze mindazt, amit a „valóban fontos kérdésekről” tudni kell:

„Összefoglalom, amit a diszciplínában való elmélyülés után megtudtam. Általam ismeretlen valakik megvádolták a Megváltó urat, hogy női napszemüveget visel, mire ő azt mondta Rogán. Majd a mai fórumán kifejtette, hogy az ő napszemüvege unisex, de nézzék meg a megafonos Deák Dánielt, mert, na, annak tényleg női. A választ még várom, ha új fejlemény lesz, jelentkezem.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­ö­g­ö­­­s­­­ ­­l­­á­­n­­y­­­o­­k­­ ­v­­á­­r­­n­­­a­k­­ ­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Lajoss
2024. április 26. 07:35
A Daninak a szemöldöke varázslatos…😂😂😂
kunfia1
2024. április 23. 11:58
hlaci83kunfia1 2024. április 22. 21:36 "Mert nem fordul elő ilyesmi BÁRMELYIK demokráciában, mi?" De, főleg az oroszban, kínaiban, és észak-koreaiban.
FreeEurope
2024. április 23. 10:31
Kamu Peti mögött közvetlenül az Action for Democracy áll. Közvetve pedig Gyuri bá' dollárjai. Már régebben is mondtam, hogy hamarosan megjelenik a libatolvaj és a gyapjas (Bajnai és Korányi) A4D csatatér államok: Olaszország, Brazília, Magyarország, Lengyelország
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!