Hagyjuk már ezt a műsort! Szánalmas!

2024. április 09. 17:34

Pottyondy Edina, főállású Magyar Péter-propagandista most nyilvánosan sajnálkozik Tarr miatt.

2024. április 09. 17:34
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„A világ legnormálisabb dolga, hogy kirúgták Tarr Zoltánt. 

Tarr Zoltán egy kormány háttérintézményben volt próbaidőn, de közben nagyszínpadra állt és kihirdette: a kormány bukásáért dolgozik. Miért is kéne alkalmaznia a kormánynak egy, a kormány bukásáért dolgozó embert?

De a legképmutatóbb az egész sztoriban Pottyondy Edina, főállású Magyar Péter-propagandista, aki most nyilvánosan sajnálkozik Tarr miatt. Hagyjuk már ezt a színjátékot... 

Ha például Pottyondy Youtube-csatornájának egyik próbaidős szerkesztője kiállna nagy plénum elé Pottyondyt szidni, és azt mondaná, azért dolgozik, hogy Pottyondy Youtube-csatornáját bezárják, akkor vajon mit csinálna Pottyondy? Kirúgná. Nyilván!

Hagyjuk már ezt a műsort. Szánalmas!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:48
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­­ö­­­g­­ö­­s­­ ­­­l­­á­n­­y­­o­­­k­ ­v­­­á­r­n­­­a­k­­­ ­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Fed74
2024. április 11. 07:07
Hajrá pedofidesz!!!!!! Isten, haza, pedofília!!!!!!! Most vonyíthattok Gyerekbaszó fideszes kutyák!!!!!!
JohnDoe1984
2024. április 10. 17:59
Jézusom, ez az aggresszív, arrogáns és feudális stílus, ami a jobboldaliakat jellemzi egészen meghökkentő. Pontosan ebből van elege nagyon sok magyar embernek, meg abból hogy a választási kampány 4 éven keresztül zajlik közpénzből fizetett álcivilekkel, a törvényben meghatározott választások előtti 50 nap helyett. Deák nem csak viselkedésével mutat nagyon rossz mintát a közéletben, de még ostoba is. A példája teljesen inadekvált. Pottyantós cégében Ő a tulajdonos, a közférában viszont az utolsó fidesznyik is csak egy fizetett alkalmazott, bármikor kirúgható, eltávolítható. Egyetlen magyar közalkalmazottnak sem kell hajbókolnia és mindent eltűrnie a magyar politikusoknak, mert nem őket, hanem a magyar népet szolgálják. Egyébként meg az alaptörvényben rögzített jog a véleménnyilvánítás szabadsága. IX. cikk (1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.
Mandarin-888
2024. április 10. 14:06 Szerkesztve
Skywalker Peti - hidd el, eleve nem vagy egy megnyerő típus, de kifejezetten ellenszenves, amikor hülyére röhögöd magad a kárörömtől, amikor "fény derül" egy vélt vagy valós turpisságra. Rossz fényt vet rád és a jellemedre ez a pszichopata, túllihegett röhigcsélés. Főleg, hogy 10 évig nagyon jól megéltél abból, amit most másokra kenegetsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!