Az európai történelem legsötétebb napja

2024. április 17. 11:08

Miközben az állatkínzásért börtön jár, az emberek megöléséért liberális dicséret.

2024. április 17. 11:08
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
vasarnap.hu

Nyitókép illusztráció. fotó: Pixabay

„A Nyugat azzal hitegeti magát, hogy civilizációt épít és kultúrát hordoz. Pedig ez a legaljasabb népirtás még a sokat látott Európa históriájában is, mert itt az áldozatoknak semmi esélye, a támadást a saját családja, saját gyermekei ellen követi el, és ami a legborzasztóbb, hogy a közszellem nem is tartja bűnnek, ellentétben mondjuk a rablógyilkossággal. Miközben az állatkínzásért börtön jár, az emberek megöléséért liberális dicséret.

Sokan most talán felháborodnak, mert már beleélték magukat és elhitték, hogy a nem kívánt gyermekek elpusztítása a fogamzásgátlásnak egy formája, vagy mert maguk is érintettek (személyesen vagy családjuk által), és nem fogadhatják el a megismert igazságot, mert abba beleőrülnének.

Magyarországon az elmúlt bő fél évszázadban hatmilliónál több abortusz történt.

Gyakorlatilag minden család érintett. (Az enyém is. Három testvéremről biztosan tudom, hogy nem született meg, de elejtett megjegyzések alapján ez a szám akár a duplája is lehet…) Vagy homokba dugjuk a fejünket, felmentjük magunkat és rokonainkat a bűnök alól, hogy aztán újból és újból elkövessük azokat, vagy úgy döntünk, hogy leállítjuk a gyalázatot.

Nem is feltétlenül törvényi szabályozással. Ugyanis a megszületett gyermekeinket sem öljük meg. A haragosunkat sem. Nem fosztjuk ki az élelmiszerüzletet és nem rabolunk bankot. Nem azért, mert a törvény tiltja. Hanem azért, mert bűn.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabadabb
2024. április 17. 23:36
A férfiaknak itt nem osztottak lapot. Persze hogy gyilkosság... de ha az anyuka nem akar gyereket... Az apának semmi joga hogy megvédje a magzatot. De az elvetetésről sem dönthet. Én ebben látom a problémát! Az a magzat KÉT emberé!
Akitlosz
2024. április 17. 18:21
"Gyakorlatilag minden család érintett. (Az enyém is. Három testvéremről biztosan tudom, hogy nem született meg, de elejtett megjegyzések alapján ez a szám akár a duplája is lehet…)" Ja, hát mindenki magából indul ki, kinek milyen a családja.
Akitlosz
2024. április 17. 18:19
"Miközben az állatkínzásért börtön jár" Nagyon helyesen. Beteges az állatokat csesztetni az abortuszért és attól nem lesznek népszerűen a zsidókeresztények, hogy utálják az állatokat. Nagyon hülye stratégia az állatvédelemmel érvelni az abortusz ellen. Mennyivel lesz kevesebb abortusz attól, ha szabad kínozni az állatokat?
EX_Terminator
2024. április 17. 15:02
Simán ott a helyük hitler mellett. Akiknek fontosabb az állat az embernél attól az ember semmi jóra nem számíthat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!