Molnár Áron szerint a NER egy bántalmazó, abuzív rendszer, amelynek Varga Judit is elszenvedője (VIDEÓ)

2024. március 28. 17:38

„Viszont nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy Varga Judit, az igazságügyi miniszter volt!” – fogalmazott a színész.

2024. március 28. 17:38

Mint ismert, Varga Judit exkluzív interjúban mesélt Hajdú Péternek arról, hogy milyen borzalmakat kellett átélnie volt férje, Magyar Péter mellett. Ezzel kapcsolatban azóta sokan, sok helyen elmondták a véleményüket. Így tett most Molnár Áron színész is TikTok-oldalára feltöltött videójával. 

„Végignéztem Varga Judit interjúját. Nem szeretném megkérdőjelezni a valóságtartalmát. Tiszta szívemből sajnálom, hogy ez megtörtént.
Viszont nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy Varga Judit, az igazságügyi miniszter volt!” – kezdte Noár a videót.

„Pont Varga Juditnak volt lehetősége egy ennyire komoly pozícióban, hogy sok sorstársán segíteni tudjon, akik hasonló helyzetbe kerültek. Például az isztambuli egyezmény ratifikálásával, például, ha nőjogi szervezeteket nem bélyegez baloldali szervezeteknek, ha a családon belüli erőszak és a párkapcsolati erőszak témáját nem citálja pártpolitikai térbe” – folytatta Molnár Áron.

Molnárnak van hiányérzete a hallottakkal kapcsolatban, mert szerinte több kérdésre is válaszolhatott volna az interjú apropóján. Mint például: 

Elismeri-e a hangfelvételeken elhangzottak valóságtartalmát?

Tudomása volt-e arról, hogy Rogán Antal utasítására manipulálták-e az ügyészségi dokumentumokat?

Tudomása volt-e arról, hogy Rogán Antal bizalmi embere volt Schadl György és Völner Pál?

Volt-e a bicskei pedofil igazgató, illetve az őt védő Kónya Endre kegyelmi ügyében, - kormányzati befolyásolás?

Ki, vagy kik íratatták alá Önnel Kónya Endre kegyelmi kérvényét?

Ha tudomása volt arról, hogy Polt Péter főügyész tudtával ügyészségi bizonyítékokat semmisítenek meg, igazságügyi miniszterként ezeket az információkat nem lett volna kötelessége nyilvánosságra hozni, és eljárást indítani a gyanúsítottak ellen?

Molnár szerint Varga Juditnak fel kell ismernie hogy a Fidesz és a NER rendszere 

ugyanúgy egy „bántalmazó abúzív rendszer”, amelynek ő most „ugyanúgy egy elszenvedője, ugyanúgy szereti, ugyanúgy vágyja, hogy szeressék, de a rendszer kihasználja”. 

Most újra lenne lehetősége, hogy szembenézzen a bántalmazóval és elmondja az igazságot! Ugyanilyen őszintén, ugyanilyen nyíltan, ahogy az interjújában fogalmazott a magánéletéről. Hiszen, ahogy Judit is mondta, ennyivel tartozik a magyar embereknek” – zárta mondandóját a színész.

@molnar.aron23

Üzenet Varga Juditnak! Végignéztem Varga Judit interjúját. Nem szeretném megkérdőjelezni a valóságtartalmát. Tiszta szívemből sajnálom, hogy ez megtörtént. Viszont nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy Varga Judit, az igazságügyi miniszter volt! Pont Varga Juditnak volt lehetősége egy ennyire komoly pozícióban, hogy sok sorstársán segíteni tudjon, akik hasonló helyzetbe kerültek. Például az isztambuli egyezmény ratifikálásával, például, ha nőjogi szervezeteket nem bélyegez baloldali szervezeteknek, ha a családon belüli erőszak és a párkapcsolati erőszak témáját nem citálja pártpolitikai térbe. És ami fájóan hiányzott Varga Judit interjújából, hogy választ kapjunk, mi, magyar állampolgárok arra, hogy: Elismeri-e a hangfelvételeken elhangzottak valóságtartalmát? Tudomása volt-e arról, hogy Rogán Antal utasítására manipulálták-e az ügyészségi dokumentumokat? Tudomása volt-e arról, hogy Rogán Antal bizalmi embere volt Schadl György és Völner Pál? Volt-e a bicskei pedofil igazgató, illetve az őt védő Kónya Endre kegyelmi ügyében, - kormányzati befolyásolás? Ki, vagy kik íratatták alá Önnel Kónya Endre kegyelmi kérvényét? Ha tudomása volt arról, hogy Polt Péter főügyész tudtával ügyészségi bizonyítékokat semmisítenek meg, igazságügyi miniszterként ezeket az információkat nem lett volna kötelessége nyilvánosságra hozni, és eljárást indítani a gyanúsítottak ellen? Tisztelt Varga Judit! Mélységesen sajnálom hogy Önnel megtörtént az, amit elmesélt. De fel kell ismernie hogy a Fidesz és a NER rendszere ugyanúgy egy bántalmazó abúzív rendszer, amelynek Ön most ugyanúgy egy elszenvedője, ugyanúgy szereti, ugyanúgy vágyja, hogy szeressék, de a rendszer kihasználja. Most újra lenne lehetősége, hogy szembenézzen a bántalmazóval és elmondja az igazságot! Ugyanilyen őszintén, ugyanilyen nyíltan, ahogy az interjújában fogalmazott a magánéletéről. Hiszen, ahogy Judit is mondta, ennyivel tartozik a magyar embereknek.

♬ eredeti hang - Áron

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hohokam
2024. március 29. 20:30
Ezt a faszt már az ATV Ötből is kiutálták - nem azért mert nem volt eléggé elfogult, hanem még oda is túl hülye volt.
egali
2024. március 29. 12:47
Sikerült egy fogalmat megtanulnia ennek a szélütöttnek... ABÚZUS. (és annak ragozott, képzett változatai). Ez már a tudomány. úgy érzem , kultúrálisan kisjátította ezt a fogalmat. Akkor szóljatok, ha valami újat is mond.
KBA98
2024. március 29. 11:10
Te hülye, ha bántalmazó lenne, akkor te már nem élnél!
evpus
2024. március 29. 07:47
Ez a barom ripacs mindenbe és mindenkibe kapaszkodik, csak az a baj, hogy teljesen hülye. Félremagyaráz mindent. Összekeveri a szezont a fazonnal. Ilyen az, amikor egy ember nem lát az Orbán gyűlölettől! Áruld tovább a pulóvereket, hátha megveszik tőled!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!