Mikor, ha nem épp március 15-én próbálja pellengérre állítani Magyarországot a Velencei Bizottság

2024. március 15. 14:49

„Ahogy elődeink 1848-ban tették, úgy ma is harcolunk a szuverenitásunkért” – írta bejegyzésében a miniszterelnök politikai igazgatója.

2024. március 15. 14:49

Nyitókép: Facebook

„Kokárdában Velencében” címmel képet posztolt hivatalos Facebook-oldalán Orbán Balázs, amelyhez a következőket írta: „Az élet a legnagyobb rendező: a Velencei Bizottság Magyarországot és a magyar Szuverenitásvédelmi Hivatalt pellengérre állító plenáris ülése nem máskorra, mint éppen március 15-ére esett. Ahogy elődeink 1848-ban tették, úgy ma is harcolunk a szuverenitásunkért. Megvédjük a demokráciánkat, és megőrizzük a magyar szuverenitást!” – olvasható a miniszterelnök politikai igazgatójának bejegyzésében.

 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:09
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­­g­­ö­­­s­­ ­­­l­á­n­­y­o­k­­ ­v­­­á­­­r­­n­­a­­­k­ ­­­r­­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
recipkoki
2024. március 15. 19:14
Orbán korunk Midász királya. a magyar szuverenitásvédelmi törvény egyes rendelkezései ellentétesek az uniós joggal, érti az elsődleges és másodlagos uniós jog számos rendelkezését, többek között az uniós demokratikus értékeket, a demokrácia elvét és az uniós polgárok választójogát, az Európai Unió Alapjogi Chartájában rögzített számos alapvető jogot, például a magán- és a családi élet tiszteletben tartásához való jogot, a személyes adatok védelméhez való jogot, a véleménynyilvánítás és a tájékozódás szabadságát, az egyesülés szabadságát, a hatékony jogorvoslathoz, valamint a tisztességes eljáráshoz való jogot, az önvádra kötelezés tilalmát, az ügyvédi titoktartási kötelezettséget, a személyes adatok védelmére vonatkozó uniós jogi követelményeket és számos, a belső piac tekintetében alkalmazandó szabályt. ez a gestapo feltámasztás? Akármihez nyúl szarrá változik Vajon lesz újabb kék plakátos EU ellen hergelő kampány júniusig? Gestapot akarunk ! Költői kérdés
makapaka2
2024. március 15. 17:59
Meg kell dolgozniuk a Soros pénzért.
Zsolakomarom
2024. március 15. 15:41
Orban foleg kaveszunettel es mas trukkos vetotlansaggal harcol a magyar emberek, magyar csaladok szuverenitasaert Azt meg egyelore megengedik neki, hogy a sajat mediajaban azt kamuzzon, amit akar, de amikor pruszellbe van, akkor azt kell csinalnia, mint mindenki masnak PR kormanyzas ez, az eredmenyek meg a romanoket se erik el. Egyre tobb ideologia, egyre kevesebb kenyer es cirkusz, ez a fidesz palyaive, ideje lekoptatni oket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!