Megkezdte a munkáját Varga Judit utóda

2024. március 18. 15:50

Hollik István is köszöntötte az Országházban.

2024. március 18. 15:50

Nyitókép: Hollik István Facebook-oldala

Mint ismert, a volt igazságügyi miniszter a bicskei pedofilügyben elítélt K. Endrének adott köztársasági elnöki kegyelem nyilvánosságra kerülését követő közfelháborodás után mondott le a parlamenti képviselőségről, így megüresedett az országgyűlési mandátuma.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Fidesz–KDNP Farkas Örsöt jelölte Varga Judit képviselői helyére, aki a 2022-es országgyűlési választásokon a lista 162. helyén állt.

Farkas a Miniszterelnöki Kabinetirodánál a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő helyettes államtitkár, dolgozott többek között a MÁV Vagyonkezelő Zrt.-nél bérbeadási igazgatóként, az MFB Ingatlanfejlesztő Zrt.-nél ingatlanhasznosítási igazgatóként, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központnál vagyongazdálkodási igazgatóként.

Ezt is ajánljuk a témában

„Sok sikert a munkádhoz!”

Farkas Örs hétfőn munkához is látott. 

Az újdonsült képviselőt Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója is köszöntötte.

Hollik közösségi oldalán egy közös fotót is megosztott, melyhez kísérőszövegként azt írta:

Isten hozott Farkas Örs, sok sikert a munkádhoz!”

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia1
2024. március 19. 17:56
"1. Novák azért adott kegyelmet KE-nek, mivel kételkedett az itélet igazságosságában s VJ ezért ellenjegyezte. 2. A pedofil vádak esetében nem lenne szabad egyoldaluan csak a vádlók szavait biztos igazságnak tekinteni. Sokszor az "áldozatok" és barátaik bosszúja is lehet," Meggyőztél, a ti pedofiljaitok mind ártatlanok, mint Orbán a lopásban.:DDDDD
bagoly-29
2024. március 18. 19:42 Szerkesztve
1. Novák azért adott kegyelmet KE-nek, mivel kételkedett az itélet igazságosságában s VJ ezért ellenjegyezte. 2. A pedofil vádak esetében nem lenne szabad egyoldaluan csak a vádlók szavait biztos igazságnak tekinteni. Sokszor az "áldozatok" és barátaik bosszúja is lehet, ahogy ez számtalanszor bebizonyosodott (ld. Kószék esetét is). 3. Sajnos az új gyermekvédelmi törvényben sem látok garanciát arra, hogy ilyen ne történhessen meg a jövőben, ugyanis a nevelő intézetekben nemcsak a nevelők közt vannak pedofilok, szexuális ragadozók, hanem a neveltek közt is s az utóbbiak terrorizálják túlnyomórészt a kisebbeket! S rajtakapáskor a nevelőket vádolják, s kényszeritik saját áldozataikat is erre!
letsgobrandon-2
2024. március 18. 19:09
nos.. ha már ítt tartunk.. a nem pedofil cegédi kislány esete miért nem érdekli a buzi balos marxista zsidó prolikat ?
letsgobrandon-2
2024. március 18. 19:02
Picsába a dékás hülyékkel.. Nováknak , meg Varga Juditnak is az volt a bűne , hogy túlértékelte a moslékok aljasságát..tehetséges nők, és nagyon tisztelem mindkettőt , hogy áldozatot hozott..... soha nem fogom elfelejteni őket... nem úgy mint azt a mogyi petrát vagy ki a tetú az
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!