Márki-Zay nagyon komolyan gondolja a közeledést – listavezetővé tenné Magyar Pétert

2024. március 18. 21:19

Az ellenzéki összefogás volt miniszterelnök-jelöltje kész minden támogatást megadni Magyar Péternek az Orbán-rendszer mielőbbi megdöntése érdekében.

2024. március 18. 21:19
Hungarian opposition leader Péter Márki-Zay (R) seen

Nyitókép: LightRocket via Getty Images

***

Márki-Zay Péter nem zárja ki, hogy a pártja Magyar Pétert nevezze ki listavezetőnek az európai parlamenti választásokra. Az ellenzéki összefogás volt miniszterelnök-jelöltje kész minden támogatást megadni Magyarnak az Orbán-rendszer mielőbbi megdöntése érdekében – írta meg a Klubrádió.

Hódmezővásárhely polgármestere ugyanakkor hangsúlyozta, hogy Varga Judit volt férje akkor tud felkerülni a Mindenki Magyarországa Néppárt európai parlamenti listájára, ha azt először a párt elnöksége is elbírálja.

Remélem, hogy ő nem arra gondol például, hogy Lázár Jánossal kell leváltani Orbán Viktort, mert mi konkrétan Vásárhelyen ezt látjuk

 – tette hozzá Márki-Zay Péter.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Voloka
2024. március 28. 13:50
Miki egérrel és Pluto kutyával is összefogunk, ha előtte szidják a kormányt!
llnnhegyi
2024. március 28. 13:45
Két gerinctelen szutyok, fogatok össze.
Obsitos Technikus
2024. március 28. 13:44
Vegyétek be a Szarházyt is, könyörgöm! :-D
Obsitos Technikus
2024. március 28. 13:42
Milyen lista maki? :-DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!