Kikosarazta Magyar Péter a támogatására induló Pankotai Lilit

2024. március 19. 18:39

„Ezt a harcot most egyedül vívom” – üzente a diákaktivistának Varga Judit volt férje.

2024. március 19. 18:39

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Meglepő választ adott Pankotai Lilinek Magyar Péter a Facebookon.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, az aktivista közösségi oldalán arról írt, ott lesz holnap az Ügyészségen, amikor meghallgatják Magyar Pétert.

Je suis Magyar”

– fogalmazott Pankotai. 

Majd azzal folytatta, „Péter, ott leszünk holnap 10.00-kor a Belgrád rkp. 5.-ben az Ügyészségnél, hátha nem akarnak majd kiengedni. De addig leszünk ott, amíg ki nem engednek”

„Ezt a harcot most egyedül vívom”

Pár órával később megérkezett a felajánlásra a politikusi pályára lépett Magyar Péter válasza is.

Az egykori diplomata azt írta az aktivistának: 

Köszönöm, ezt a a harcot most egyedül vívom, 

és nem tartanám szerencsésnek, ha más közszereplővel is összemosnák az eseményt”. Gondolom, nem kell magyaráznom, hogy miért. Köszönöm a megértést!”

Fotó: Képernyőfotó

Mint ismert, Magyar Pétert szerdán hallgatja meg az Ügyészség a  „Völner–Scahdl-ügyben”. 

Varga Judit exférje közösségi oldalán azt is elárulta, hogy többek között dr. Bárándy Péter volt igazságügyi miniszter is vele tart majd erre a meghallgatásra.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:20
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­ö­­g­­­ö­­s­­­ ­­l­­­á­n­y­o­­­k­­­ ­­­v­­á­­­r­n­a­­­k­­ ­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Palatin
2024. március 23. 22:07
A botrányhösök a médiát, az országot a kormány dominnálja. Ez így van jól, söt még fokozható is. Pl. Magyar Péter és Pankotai Lili egy álompár lenne. A ballibsik elélveznének, ha ez a két diszmadár összebratyizna. Az ATV, a HVG szinte a mennybe szállna a gyönyörtöl.
Robi54
2024. március 20. 15:43
Ni csak,a komcsi Bárándy az ügyvédje.
Gusztiapu
2024. március 20. 10:08
1. Az ordibálós ex-focistafeleség megint beszólt valakinek. 2. Ezt azért Pankotai szempontjából jól tette (bár mint kiderült, nem akar osztozni más "közszereplővel", ti. trágárlilivel a nagy dicsőségen - csókolom, mintha legalábbis kínvallatásra menne), tehát Pankotai tényleg inkább tanuljon, hátha idén összejön az érettségi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!