Bakács Tibor hétfőtől a Parlament előtt éhségsztrájkol, mert besokallt

2024. március 02. 19:44

„Kész vagyok a halálra, Isten látja a lelkem” – írta közösségi oldalán a kritikus.

2024. március 02. 19:44
null

Bakács Tibor Facebook-oldalára írt hosszú levelében tudatta követőivel, hogy hétfőtől a parlament előtt fog éhségsztrájkolni, azt írta: „Nem valamiféle nevetséges Gyurcsány színjáték lesz”. Úgy fogalmaz bejegyzése elején, hogy jelenleg egy depóban dolgozik 310 ezer forinttért és ez annyira kevés, hogy „általában pirítóst eszem vajjal s parizerrel, hozzá ásványvizet iszom”. Bejegyzésében kitért arra is, korábbi többszázezres büntetése után újra megtalálta a végrehajtás és egy buszjegy miatt 200 ezer forintot követelnek rajta. 

Az iratból nem derül ki, mikor blicceltem, hány éve stb.  Még ezt is befizettem, mert azt gondoltam, egyszer úgy is vége lesz. Hát nem. A mai fizetésemből megint levették az egy harmadát”

– tette hozzá.

Az újságíró leszögezte, az Országháznál éhségsztrájkol hétfőtől, nem fog semmit enni és inni, ameddig nem változtatják meg a bírósági végrehajtási törvényt, mert szerinte az erkölcstelen és aránytalan. „Ha nem, akkor meghalok, s mondom nektek boldogan, mert ez már nem élet, hanem lélekölő nyomorúság” – folytatta.

Nem valamiféle nevetséges Gyurcsány-színjáték lesz”

– jegyezte meg. 

„Valószínűen majd erőszakoskodni fognak velem, esetleg pszichiátriai kezelés alá vetnek, ezt csak azért mondom, mert nagyon hamar beindul a megafon, hogy bebizonyítsa, hogy hülye vagyok, voltam, mindig is. Régi kádári trükk. Tolvajnak tolvaj vagyok, de nem hülye. Nekem, csak elegem van ebből az életből, ahol minden erőmmel dolgozom, hogy fenntartsam magam, létminimum szinten vegetáljak, de erre nem adnak esélyt. Tudom, hogy rengeteg emberrel történik ez ebben a hazában, az ok, extra profit, a mohóság. Kész vagyok a halálra, Isten látja a lelkem” – írta Bakács.

Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Tamás

 

Összesen 381 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­­ö­­g­ö­­­s­­­ ­­­l­­á­­n­­­y­o­­k­­­ ­­­v­á­r­­n­­a­­k­ ­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Kerezs
2024. március 04. 18:52
Kampány van. Nem dőlünk be. Nem Bakács úr kedvére írogatunk, hanem csak egymást szórakoztatjuk, úgyhogy Tibinek nem jár lóvé az írásért. Bakács úrnak pedig felhívom a figyelmét, - ahogy itt már többen is megtették- az éhségsztrájkkal az a baj, hogy az ember irgalmatlanul megéhezik, és utána az a bolond ötlete talál támadni, hogy elmegy szalámit lopni. Ha megint lebukik, visszaeső lesz, annak minden következményével. A bliccelés sem menő ma már. A 310 ezer nem sok, de nem is kevés. Csak a buta szarjankók nem tudják beosztani, amilyen te is vagy.
fekalogus
2024. március 03. 22:26
Éhenhalni nem olyan könnyű ám. Az eltarthat hónapokig. Sokkal gyorsabb, ha öt percig nem vesz levegőt, vagy pár napig nem iszik ásványvizet. Azon még spórolna is.
Nimril
2024. március 03. 22:09
:D :D :D Na jó, ennek is reszeltek. :D Pityu lassan kongathatja a harangot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!