A pofátlanság tetőfoka: akkorát büntetőfékezett a Ford, hogy ki kellett előle térni a sávból (VIDEÓ)

2024. március 12. 10:10

Mindezt egy dudálásért.

2024. március 12. 10:10
null

Nyitókép: Videa-képernyőfotó

***

A Budapesti Autósok egyik olvasója küldte be a fedélzeti kamerája által rögzített felvételt, amelyen látható az incidens. A Ford jobbról érkezik, a kamerás autó vezetőjének tehát korábban nem volt konfliktusa a Ford sofőrjével.

„Biatorbágy felé haladtunk, amikor egy Ford Focus jobbról bevágott elénk, majd mikor dudáltam, illetve jeleztem neki, hogy balesetveszélyesen megy, elkezdett büntetőfékezni. Feljelentést mindenképpen fogok tenni, mivel elegem van az ilyen fajta viselkedésből és az útra se való! Remélem a rendőrség a videó alapján eljárást indít" – írta a sofőr.

A felvételen azt is látni, hogy a Ford manőverei miatt a sofőrnek egy alkalommal a sávból is ki kellett térnie.

A videó alább tekinthető meg:

 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:10
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­­ö­­g­ö­­­s­­ ­­­l­­á­­n­­­y­­o­k­ ­v­á­­r­n­­­a­­­k­ ­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
cutcopy
2024. március 18. 16:14
Büntető balfék, és még rá is húzza a kocsit a záróvonalon mert azt hiszi jobbról akarja előzni..
NorthernOutlaw
2024. március 12. 14:40 Szerkesztve
És azokat is ugyanúgy büntetni kellene, akik pofátlanul 10 cm-re megközelítik az autót hátulról. Amikor például lakott területen 50-el haladok és a köcsög szinte le akar tolni az útról. Én ilyenkor nem lépek a fékre csak hagyom szépen lassulni az autót és rákényszerítem a faszfejet, hogy ha annyira akar akkor előzzön meg, vagy viselje el, hogy még lassabban fog menni.
makrancos-kata
2024. március 12. 13:36
Elhangzott itt a jobbra tarts. Véleményem szerint elég nagy a forgalom ahhoz, mindkét sávot használni kelljen a megfelelő féktáv betartása érdekében. A körforgalom után ráadásul elfogy a külső sáv. Ha ismered az útvonalat, egy ilyen szituban nem mész ki, hogy aztán visszasorolhass (ha beengednek). Az első büntifékezés még csak bunkóság, de amikor ráhúzza a kormányt, na, az konkrétan balesetveszély.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!