A köztársasági elnök kiírta a választások időpontját

2024. március 12. 15:41

Immár hivatalosan is megvan az időpont.

2024. március 12. 15:41
null

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

***

Sulyok Tamás köztársasági elnök kedden alaptörvényi kötelességének eleget téve kitűzte az Európai Parlament magyarországi képviselőinek választását, valamint a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választását – olvasható a Sándor-palota honlapján.

Az első alkalommal egy időben tartott választásokra 2024. június 9-én kerül sor.

(MTI)

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:10
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­­ö­­­g­­­ö­s­ ­­l­­á­­n­­­y­­o­­­k­­ ­­­v­­­á­­r­n­­­a­­­k­ ­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
llnnhegyi
2024. március 28. 11:48
Immár biztos időpont a libbcsikommcsik végének a kezdetére!
ProletarFC
2024. március 13. 08:26 Szerkesztve
Aki szavazófülke közelébe merészkedik ezen az átkozott napon amit ez a patkányfejű majom kihirdetett- azt ott helyben agyon kéne ütni mint a veszett kutyát, rendkívül súlyos bűncselekmény ez, miközben haléktalan embertársaink ezrei kukákból táplálkoznak az ő holnapjukat veszélyezteti a büdös tetves ostoba pártszavazó tehát aki szavaz az hazaáruló és emberáruló, egy embertelen szar büdös féregpatkány rendszert támogat vele. Értsd meg ember, ha te változatni akarnál ezen a beteg aberrált a rendszeren, pont azzal tudsz változtatni a rendszeren leginkább ha egyáltalán nem szavazol - mert ezzel bizonyítod be magadnak és másoknak is, hogy téged nem lehet ugráltatni és alantas módon befolyásolni. Minek szavazánál te egy vadidegen súttyó magát kereszténynak vagy libcsinek valló büdös parasztra, akit nem is ismersz, hogy téged képviseljen, és jól éljen parazitáskodjon ebből a pénzből, nem kell szavazni, ne emeljél te pajzsra senkit!
kissb56
2024. március 12. 18:55
Június 9-én mossuk fel velük a padlót! Soha többé baloldalt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!