A Békemenet mi vagyunk!

2024. március 13. 10:20

Ünnepi Sajtóklub keretében elemzi a miniszterelnök mondanivalóját a jobboldali sajtó keménymagja.

2024. március 13. 10:20
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

Nyitókép: Getty Images/Ákos Stiller

„A Békemenet mi vagyunk! 

A miniszterelnök március 15-i beszédét követően »lelki Békemenetet« tartunk a Polgári Mulatóban az Astoriánál (V. kerület, Kossuth Lajos utca 17.). 

Aki nem tudja vagy nem akarja a közönség soraiban követni Orbán Viktor szavait, 10-től érkezhet élő kivetítést kínáló klubunkba, ahol 11:45-től ünnepi Sajtóklub keretében elemzi a miniszterelnök mondanivalóját a jobboldali sajtó keménymagja:
Bencsik András, Huth Gergely, Kohán Mátyás és jómagam, Bayer Zsolt!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. március 15. 12:03
Jó kis csapat…😂😂😂😂😂😂
gekk
2024. március 14. 07:46
Ja, összejönnek egy ünnepi felszopásra a belterjes, közpénzen tartott orbitcsicskák. Mondjuk naponta ezt teszik, nem tudom mitől lesz ez ünnepi. Esetleg bajjerke Petőfi verseket fog idézni, persze előtte egyeztetve szentesiződivel.
kissb56
2024. március 13. 21:29
Mennyire szánalmas ahogy a dollár-média firkászai és bérkommentelői itt recskáznak egymásra a mandineren. Hol van a vezéretek gyurcsány? Szegényt a pszichiátrián ápolják, már egy hete nem mutat életjelet. Hál Istennek.
Claudius1
2024. március 13. 20:25
A mocskos pedofidesz propagandista szemeteket összetrombitálták, hogy szopkodják a megtestesült messiást, jézus reinkarnációját, a fővezért magát azt istent........................ a mocskos korrupt maffiafőnököt. és ugye ti is pedofideszjobbágyok, ha majd utána a Hősök terén teleejakulálja a és utána pedig telesz...ja a szátokat, eszitek, hogy finom csoki
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!