Pamkutya világgá megy – Osbáth Norbi kemény túrára készül (VIDEÓ)

2024. február 27. 09:23

A népszerű youtuber autóval szel át tíz országot, hogy eljusson Budapestről Kínába.

2024. február 27. 09:23

Komoly bejelentést tett a Pamkutya YouTube-csatornáról ismert Osbáth Norbert. A youtuber egy kis videóban elárulta: hónapok óta készül egy autós túrára, amelynek során három etapban, tíz országot átszelve autózik el Kínába.

Nem kis feladatot vállal Osbáth Norbert. Fotó: Képernyőkép a Pamkutya csatorna videójából

A terv kész, az autó is megvan

Osbáth Norbert elárulta: a túrához egy megbízható autót választott, egy (régebbi) Toyota Landcruisert, amelyet ha esetleg mégis szükség lenne rá, akkor a túra által érintett országokban is könnyedén megjavíttathat. A túrára barátai kísérik majd el a népszerű youtubert, akik vagy vele tartanak végig, vagy út közben csatlakoznak hozzá, vagy éppen csak az út egy része alatt kísérik el. Osbáth videójában azt is elárulta, szerinte melyik országon lesz a legneccesebb átvágnia.

Az említett bejelentést itt nézeti meg:

Nyitókép: Képkocka, YouTube-videó

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:09
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­­ö­g­­ö­­­s­ ­l­­­á­­n­­­y­o­­k­­­ ­­­v­­­á­­r­­­n­­­a­­k­­ ­­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
elbert-0
2024. február 27. 11:26 Szerkesztve
xyz
elbert-0
2024. február 27. 11:26
Hát magasan van a léc.
Nehidd El
2024. február 27. 11:13
Sok szerencsét! Nagyritkán belenéztem a munkásságukba, ők az egyetlen olyan celebpáros a testvérével, akik adnak arra, hogy értéket (is) közvetítsenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!