Muszáj pozitívan!

2024. február 21. 23:22

2024. február 21. 23:22
Kacsoh Dániel
Kacsoh Dániel

Nehéz pozitív következményekről értekezni a rémálomnak is beillő kegyelmi ügy kapcsán, mégis muszáj. Mert a rosszból előbb-utóbb jónak kell kijönnie. Ha már megérteni és megmagyarázni nehéz ezt az egészet, legyen valamilyen haszna. Talán már van is valamennyi: a politikai paletta összes szereplője ismét fókuszba állította a gyermekvédelmet, az erőszak és elhanyagoltság áldozatait, a gyengéket és elesetteket. A kormányfő bejelentette, hogy átfésülik és megerősítik az ellátórendszert, további garanciákat építenek be. Annak, aki nem cinikus vagy rosszindulatú, aligha lehet kétsége, hogy így is lesz.

A politikai árat két élvonalbeli szereplő távozásával a kormány­oldal jócskán megfizette, ráadásul az egész tábort megtépázta a kérdőjelekkel terhes történet. Nem lehet azonban megmaradni a döbbenet és a fásultság állapotában, kampányon kívül is érvényes a szlogen: előre kell menni, nem hátra.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!