Frontális ütközésben meghalt egy férfi Zalaegerszegen

2024. február 10. 06:07

A baleset a Balatoni úti felüljárón történt.

2024. február 10. 06:07
null

 Meghalt egy férfi, aki autójával frontálisan ütközött egy másik személygépkocsival péntek este Zalaegerszegen – közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI megkeresésére. Cséber Benjamin tájékoztatása szerint a baleset a Balatoni úti felüljárón történt.

Az egyik járművezető, egy 60 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A másik gépkocsi vezetője, egy 48 éves férfi könnyebben sérült meg.

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az esetről a honlapján azt közölte: az ütközés következtében a járművébe szorult embert a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a négysávos felüljárót teljes szélességében lezárták.

(MTI)

Nyitókép: Pixabay

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!