Egy kegyelem rekonstrukciója

2024. február 10. 06:35

Az ügy megítélésekor két szempont vezetett: erős kritikával olvastam az ellenzéki sajtót, és feltételeztem, hogy Novák Katalin ép erkölcsi érzékű, empatikus, a feladatát komolyan vevő ember.

2024. február 10. 06:35
Sebes Gábor
Sebes Gábor
Pesti Srácok

„Nem volt egy jogász, aki elmagyarázta volna a helyzetet, az influenszerek is jobbnak tartották távol maradni az ügytől. Maga Novák Katalin is sokat tett azért, hogy ráégjen a dolog, hiszen nem volt hajlandó indoklást adni. Sőt, kijelentette, hogy jogszabályi előírás miatt nem nyilvános az indoklás. Ez sajnos nem igaz, nyugodtan indokolhatna. Vagy legalább az apparátusa kiszivárogtathatna valamit az indokokról.

És így jutottunk el odáig, hogy a miniszterelnök kijelentette: »Pedofil elkövetők számára nincs kegyelem!«, és kilátásba helyezte az Alaptörvény módosítását.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Sándor-palota

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2024. február 13. 09:17
Értem! Lemondtak, Viszont az az utolsó gazember!!!! Az a mocsok álszent geci!!!!!!!!!!! Igen barátaim! Balogh püspökbácsiról beszélünk, ő volt aki kilobbizta a kegyelmet ennek a pedofilia támogató gazembernek, mert nagy múltú református család tagja!!!!!!!!! MI VAN?????????? Bizony püspökbácsi lapul, mint kutyaszar a fűben...................Ez prezentálja a jellemét!!!!!!! Csak szólok!!!!!!!!!!!!! FIDESZ-KDNP ideje vagyon a nagytakarításnak, mert nagyon sok szavazatba kerülhet a végén. Aztán jön a "sokan voltunk, de nem voltunk elegen".............
2024. február 11. 11:16 Szerkesztve
Novák Katalin és Varga Judit nem felelősségteljes, hanem elkapkodott, megalapozatlan döntést hozott.
drkaca
2024. február 11. 11:14
Aki Novák Katalinban egy pedofilokat nem elítélő, sőt, támogató embert képes látni,- az NEM NORMÁLIS! SŐT GONOSZ! A gonoszok elnyerik "jutalmukat".
2024. február 11. 11:11 Szerkesztve
Novák Katalin és Varga Judit nem felelősségteljes, hanem elkapkodott, megalapozatlan döntést hozott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!