Az egyik rohamosztagosát mentegeti a baloldal

2024. február 05. 22:49

Itt viszont nem balos és nem gyáva kormánya van az országnak.

2024. február 05. 22:49
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A baloldal nem csinál mást, mint az egyik rohamosztagosát mentegeti. Nyilván ha valamelyik balos vagy »igazi konzervatív« (magyarán gyáva) kormány vezette országban csinálja ezt, akkor talán még kitüntetést is kap.

Itt viszont nem balos és nem gyáva kormánya van az országnak – a büntetésnek pedig a megtorláson és a nevelésen kívül az a dolga, hogy másokat elrettentsen a bűnelkövetéstől. Ezt a szerepét pedig remélem, hogy ezúttal is betölti.”

***

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. február 06. 16:55
A KÖCSÖG KURVÁNAK A KEZÉT TÖRNÉM, EGY ÉLETRE ELMENNE A KEDVE VIGYOROGNI A BIROSÁGON, AZ APJÁNAK MEG UZENEM SZAREMBER NEVELTÉL FEL KOMÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wombatmenhely
2024. február 06. 16:47
Arról nem is szólva, hogy a magyar hatóságok csak a moziba betévedt Rozáliához hasonlóan bámulnak, ha majd a berlini Collegium Hungaricum elleninél sokkal súlyosabb támadásokat hajt majd végre ez az anarchista csürhe külföldön működő magyar diplomáciai/gazdasági/kulturális képviseletek ellen.
Majdmegmondom
2024. február 06. 07:19
Nehéz lesz az ítélet, mert ha nem lesz szigorú, felbátorodva jönnek a balos nácik, ha szigorú lesz, akkor meg bosszulni. Azért legyen csak szigorú az ítélet, hogy tudják mire számíthatnak.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. február 06. 07:15
Simán kinézem Orbánból, hogy elengedi. Nagyobb szélkakas ő annál, hogy ne tudna ebben is megalkudni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!