A Kutyapárt addig poénkodik Soros dollárjaival, amíg nem kapnak belőle ők is

2024. február 09. 21:31

Az elmúlt egy évben sem részesült a Kétfarkú Kutya Párt Soros György pénzéből, pedig a dollároknak bőven meglenne a helye – mondta Nagy Dávid. A párt igazgatója ugyanakkor megjegyezte: amíg nem részesülnek az amerikai milliárdos támogatásában, addig tudnak vele poénkodni.

2024. február 09. 21:31

Továbbra sem kapta meg a Kétfarkú Kutya Párt azokat a mikroadományokat, amiket az ellenzéki pártok elégettek, pedig Nagy Dávid, a párt igazgatója szerint lenne helye Soros György dollárjainak. A politikus a Hír TV műsorában kifejtette, meg kellene emelniük az alkalmazottak fizetését, és a nyílászárókat is ki kellene cserélni. Nagy Dávid ugyanakkor hozzátette azt is, 

az már zavarná, ha tényleg Soros pénzétől függenénk, de amíg ezt nem kapjuk meg, addig tudunk vele poénkodni.

Nem szeretnének közeledni az adományládikákhoz

Nagy Dávid komolyra fordítva a szót kiemelte, a Kutyapárt nem szeretne közeledni sem a Soros György adományládikáitól függő baloldalhoz, sem a kormány politikájához. Emlékeztetett: most is érvényes, amit egy évvel ezelőtt mondott, vagyis az, hogy „az ellenzéket más pályára kell állítani, mert a Fidesz jobban, hitelesebben és hatékonyabba hazudik, mint az ellenzék, ebben fel kell az ellenzéknek nőnie.” 

Arra a felvetésre, hogy Kovács Gergely, a párt elnöke a Republikon Intézet rendezvényén mégis nagy barátságban beszélgetett az ismét botrányba keveredett Gyöngyösi Mártonnal, a Jobbik elnökével, Nagy Dávid kifejtette: 

Gyöngyösiről bebizonyosodott, hogy ő jól hazudik, ő jobban vonzódik a nácizmushoz, mint amennyire elnézést kért. A rendezvényről pedig nagyon vicces képek vannak Gergőről, aki legalább tízféle pozícióban tudja magát unni. 

A Kutyapárt igazgatója ezzel kapcsolatban kitért rá, a párt politikusai elmennek azokra a rendezvényekre, ahova meghívják őket, mert biztos valakinek hasznosak ezek a beszélgetések.

Ezt is ajánljuk a témában

Nagy Dávid a párt európai parlamenti választási kampányáról elmondta, a legfontosabb céljuk, hogy a plakátkampányokra és ígéretekre épülő politika helyett egy magasabb színvonalat képviseljenek, és tájékoztatással, részvételiséggel érjék el az embereket, vagyis a választók bevonásával. Szerinte ennek az sem mond ellent, hogy a párt EP-listájának második helyén indul Törley Katalin, aki az elmúlt években a Tanítanék Mozgalom színeiben arról győzködte az embereket, a pedagógusok helyzetének javításáért harcolnak. 

Törley Katalin később mégis bevallotta, ő valójában mindvégig politizálni akart.

Nagy Dávid szerint ha Törley bejut az Európai Parlamentbe, akkor egy olyan civil szervezet képviselője kap mandátumot, akiben a Kutyapárt is meg tud bízni. Az aktivista jelölését azzal védte, hogy „a meghatározó ellenzéki logikával szemben ők nem kihasználják a tüntetések szereplőit, és aztán eldobják, hanem pozícióba juttatják.”

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2024. március 13. 15:42
Ezt a fazont már láttam pár hete a hírtv-ben, akkor is összevissza beszélt, kezével kapálózott, lába rángatózott, látszott rajta, hogy valamit beszívott. Akkor mondta, hogy indul a polgármester választáson. Nem tudom elképzelni, hogy aki látta őt beszélni, az képes rászavazni.
Csubszi
2024. február 12. 22:27
Vagyis ők is Júdáspénzt akartnak. Tizenkettő, egy tucat- ezek is mind balos rothadékok!
kokrowatz-0
2024. február 10. 12:13
így van, katika ne halgasson! álljon ki, és mondja meg, hogy orbán tette elé a listát.
Chardonnay99
2024. február 10. 12:06
Majd akkor mutatják meg az igazi arcukat, amikor elég erős lesznek, tényezőkké válnak. Törley Katalinnal már kezdik építeni a Soros-hálózattal való kapcsolatukat. Juhász Péter jelölése még korai volt, túl egyértelmű lett kapcsolódás moslék-koalícióval, ezért léptek vissza a támogatásától.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!