Orbán Viktor legnagyobb tévedése

2024. január 12. 13:08

Csak 64 ezres stadiont épített 90 ezres helyett Budapesten.

2024. január 12. 13:08
Kárpáti Iván
Kárpáti Iván
Klubrádió

„Most ott tartunk, hogy hálapénz visszaszorítva, orvosbérek megemelve, ami azt eredményezte, hogy az előírt műtétszám után a sebész kezéből kiesik a szike, miért is csinálna még többet, kalap, kabát. A helyzet persze bonyolultabb, mert a kórházak sem kapják meg a megfelelő finanszírozást, nem lehet korlátlanul emelni a beavatkozások számát.

Arról nem is beszélve, hogy az orvosok egy kasztjának az emelt állami bér nem versenyképes, sokszorosát keresik meg a magánkórházban, lehet nála ott jelentkezni csípőműtétre. Hogy az Orbán-kormány ezt már tudatosan építi, arra remek példa, hogy nemrég felhívtak az állami energiaszolgáltatótól és nem a gázórámtól akartak valamit, hanem magánegészségügyi-biztosítást ajánlottak. Mit ad isten, pont egy olyan biztosító szolgáltatását ajánlották, ami Mészáros Lőrinchez van leosztva.

És akkor vissza is jutottunk a kamarai elnök szavaihoz: tegyél félre pénzt, mert különben másfél évig szenvedhetsz a kopott csípőddel, tönkrement térdeddel, hályogos szemeddel. De legalább Orbán Viktor szíves közléséből tudjuk, legnagyobb tévedése az volt, hogy csak 64 ezres stadiont épített 90 ezres helyett Budapesten.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GrumpyGerald
2024. január 17. 19:14
Nagybátyám utóbbi 2 éven belül mindkét térde protézist kapott, 3milliósat - per darab -, ingyér, protekció nélkül. Kummantsál, mészároslőrincezzél 30-at a sarokban.
Volo
2024. január 17. 15:02
De egy demagóg barom vagy te!
Krupp Skya
2024. január 13. 13:31 Szerkesztve
Iván névvel megsem állnék az ukrán hordáig, vagy minek is hívják náluk a katonai alakulatot, ja meg van II. Ukrán front.
ipolypart2
2024. január 13. 12:01
Ráharaptál erre a momdatra? Mi vagy te, Foxi? Tudod, aki rázza a lábtörlőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!