„Nem tudtam, hogy hogy élem túl” – élő adásban lett rosszul az ATV műsorvezetője

2024. január 17. 15:27

Az aznapi szerkesztő, Bodacz Balázs futott a vezérlőből, hogy segítsen a műsorvezetőn.

2024. január 17. 15:27

„Én nem tudtam, hogy hogy élem túl” – mondta a Naphire.hu-nak Krug Emília, aki az ATV Aktuál kedd esti műsorában lett rosszul. A műsorvezető súlyos köhögőrohamot kapott élő adásban, az aznapi szerkesztő Bodacz Balázs volt az, aki a segítségére sietett. Vizet, majd teát vitt és a rövid, de annál ijesztőbb pár másodperc után az adás folytatódni tudott. A történet főszereplői így nyilatkoztak az atv.hu-nak az esetről: 

„Én voltam a felelős szerkesztője a tegnapi adásnak, a vezérlőben ülve láttam, hogy Emília nincs jól és eléggé köhög. Eleinte még nem integetett, hogy gond volna, de rászóltam a fülére, hogy »jól vagy?«, és akkor rázta a fejét, hogy nem” – emlékezett a történtekre Bodacz Balázs.

Krug Emília így nyilatkozott a történtekről: „Nagyon fázós vagyok, így magasra kapcsoltuk a légkondit. És valószínűleg a közvetlenül rám jövő légkondi-fűtéstől olyan erős köhögő rohamom lett, hogy én nem tudtam, hogy hogy élem túl. Nagyon kemény volt. Köszönöm Balázsnak és a kollégáknak a gyors segítséget” – tette hozzá a csatorna műsorvezetője.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2024. január 18. 13:08
Szomorú vagyok! Ritka görény ez a 3,14-csa!
2024. január 18. 11:50 Szerkesztve
Akkor most túlélte? *****a meg!
Era01
2024. január 18. 06:32
Úr Ísten! Hogy tudta túlélni? A félország köhög mégsem hal bele senki. Ez a nő viszont a gyűlölködéstől fog megfulladni Somossal kézenfogva.
Beszélgető
2024. január 18. 04:54
Van amit egy gyakorlott száj sem tud sokáig csinálni. A jó érzés feltörekszik és kibuggyan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!