Melonit elvesztettük

2024. január 31. 14:31

Az olasz kormányfőt megvették a globalisták. Nagy csalódás.

2024. január 31. 14:31
Giorgia Meloni olasz miniszterelnök
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Melonit elvesztettük. 

Az olasz kormányfő telefonon hívta fel Orbán Viktort, hogy arról panaszkodjon: nem tartják elég jó körülmények között azt az olasz antifa nőt, aki még 2023 februárjában leütött egy járókelőt Budapesten.

Tehát egy k0mmunista bűnözőről beszélünk. 

Aki egyébként a bíróságon nevetgélt, amikor ismertették az ellene felhozott vádakat. 

Emiatt az antifa miatt telefonált Meloni a magyar miniszterelnöknek.

Emiatt a k0mmunista miatt hívták be a római magyar nagykövetet. 

Az olasz kormányfőt megvették a globalisták.

Nagy csalódás.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: RICCARDO DE LUCA / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hoked_ly
2024. február 03. 08:06
Már a megválasztása után kifordult önmagából! Csak most vettétek észre?
Hesperia
2024. február 02. 00:02
Dehogy vesztettük el. Soha nem volt a "miénk". Meloni nem patrióta szabadságharcos, mint Orbán Viktor, hanem egy nyugat-európai politikai kultúrán felnőtt profi hatalomtechnikus. Már kormányra kerülésekor kiderült, hogy minden lényeges kérdésben igazodni fog a globális mainstreamhez. A Salis-ügy ezen a képen semmit sem változtat, ugyanis az nem Meloni ügye.
iimre
2024. február 01. 21:29
"konfucius jan31. 18:52 Remélem, erre nem most ébredtünk rá. Kissé inkompetensnek tűnnénk, pláne, hogy Ursulát is milyen nagy garral támogattuk, aztán mégis micsoda szar volt." Ühüm. És mi volt a másik lehetőség 2019-ben? „2019-ben nekünk egy nagyon jó mérőszalagunk volt, és azzal a mérőszalaggal mérve az Ursula elnökasszony, aki fizikailag nem is óriás, de mégis óriásnak tűnt. A mérőszalagot Junckernek hívták” (https://telex.hu/belfold/2023/12/04/orban-viktor-ursula-von-der-leyen-soros-gyorgy) Na ugye…
iimre
2024. február 01. 21:11
"akkor ki jan31. 20:58 Olaszországnak akkora a hiánya, hogy dinnyeasszony bárkit leszop, aki ad neki mentőcsónakot. Ennyi!" Érthető, hogy így nincs túl sok mozgástere, bár elgondolkodtató, hogy Salvini mégis minden szinten többet tudott tenni az olasz nemzetért. Vajon miért van ez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!