Megvan ez a rohadt patkány

2024. január 12. 15:10

Szigorú büntetést neki!

2024. január 12. 15:10
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Akkor hát megvan ez a rohadt patkány. Szigorú büntetést neki. S ami a legfontosabb: a helyiek nyilván tudják, ki ez. Ennek megfelelően bánjanak majd vele…”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép forrása: Bese Gergő atya

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palinka-0
2024. január 16. 03:42
Ott se vót! Ettől még az igazi bálvány ledöntő hős marad.
grad
2024. január 14. 08:33
"Akkor hát megvan ez a rohadt patkány...." Bayer Zsolt ezzel a kis írásával többet ártott a kereszténységnek, mint a szobrot lefejező ember. :(((
Gyurcsany-embere
2024. január 13. 19:48
Egy szaros szoborért külön nyomozócsoportot állítanak össze, de egy csalót megtalálni és visszaszerezni a pénzt csak évekig tartó nyomozás és bírósági ügymenet, majd végrehajtást követően lehet ha egyáltalán van még mit elvenni tőle papíron. Jól mutatja hogy csak az számít, ami az álkeresztény bandának érdekében áll. Zsolti ha fontoskodni akarsz és a mocskos pofád jártatni, akkor miért nem állsz bele ennél nagyságrendekkel fontosabb dolgokba? Még lehet, hogy el is érnél valamit a nyáladzáson és patkányozáson kívül.
pragmatika
2024. január 13. 18:47
Megfizettetni vele a kárt, (vagyon elkobzás?) aztán vissza kell toloncolni az oláhokhoz. (Mondjuk már az első esetnél azt kellett volna).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!