Köszönjük, Gyurcsány úr

2024. január 11. 12:56

Nyugodjon bele, még egyszer nem teszi tönkre ezt az országot!

2024. január 11. 12:56
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Köszönjük elnök úr, de mióta ön és a szedett vedett csapata nem alakítója az életünknek, sokkal jobban élünk -és nem csak anyagi, de szellemi, erkölcsi értelemben is felszabadulás ennek az országnak önt távol tudni a hatalomtól.

Ez van. Nyugodjon bele, hogy még egyszer nem teszi tönkre ezt az országot!”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Gyurcsány Ferenc

Index

Idézőjel

Egyetlen politikai program van: a jobb élet programja.

Nyitókép: Mandiner / Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. január 12. 15:22 Szerkesztve
Ezen az országon nem igen van már mit tönkretenni. A pénzünk semmit sem ér, a kiskereskedelmi árak az egekben, a fogyasztás csökken és az is a rosszabb minőség felé tendál, a bruttó nemzet jövedelem nem követi a GDP növekedést, azok kapnak adómentességet akik egyébként sem járulnak a közteherviseléshez.
2024. január 12. 13:19 Szerkesztve
Dögevö Keselyük köröztek fölöttünk, Öszödön kiderült, hogy mindent felettünk. Velünk a Gyurcsány-párt iszonyúan elbánt, Lerobbant országunk, ezért hívtuk Orbánt. Dilettáns Katyvasszal hülyítenek ismét, Kanaánt ígérnek, söt szabadságot is még. Sátáni kísértés környékez meg kamaszt, Gyurcsány szájából folyvást döl a malaszt. Dúvadok Ketrecben, röpködnek a párnák, Úgy tünik, mintha a lókötök a diadalt várnák. Bár a libsik minden magyart hülyének néznek. Kevesebb az esélyük mint a fészkes fenének.
Palatin
2024. január 12. 13:18
"Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Palatin
2024. január 12. 13:16
Ha rossz az idö, Gyurcsány jut eszembe.... "Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!