Füst miatt ki kellett üríteni a budapesti repülőtér egyik terminálját

2024. január 24. 18:21

Személyi sérülés nem történt.

2024. január 24. 18:21

Füst miatt szünetelt a beengedés szerda délután a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér egyik termináljánál – írta meg a Telex. A repülőtér honlapján ideiglenesen egy felugró ablak tájékoztatta a látogatókat, melyben az áll, hogy egy technikai probléma miatt keletkezett füst a terminálépület egyik részén, és ezért kellett átmenetileg kiüríteni az épületrészt.

A honlapon a következő üzenet olvasható:

Tisztelt utasaink!

Technikai probléma miatt a délután folyamán füst keletkezett a terminálépületben, ezért a 2B terminál check-in csarnokát, valamint a SkyCourt galériaszintjét a Budapest Airport átmenetileg kiürítette. A tűzoltók megszüntették a füst forrását, így az utasfolyamatok (az utasbiztonsági ellenőrzés és a check-in folyamatok) teljes mértékben helyreálltak az érintett területeken. Személyi sérülés nem történt. A repülőtér-üzemeltető munkatársai folyamatosan tájékoztatják az utasokat helyszíni koordináció és hangosbemondás útján. A repülőtér közúti megközelítése zavartalan.

Nyitókép: illusztráció, Besenyei Gergely/AFP

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!