Fontos megállapítást tett Karácsony Gergely kedden, meg is osztotta mindenkivel (Fotók)

2024. január 23. 18:13

A főpolgármester megállapította: ha túl magas tornyok épülnek egy beruházás során, azok látszódni fognak a Hősök teréről.

2024. január 23. 18:13

„Látványványvizsgálatokkal” felvértezett Facebook-bejegyzést tett közzé Karácsony Gergely kedden, mellyel a főpolgármester azt igyekezett szemléltetni, hogy szerinte „számos sebből vérzik” a kormány egyik beruházása.

Ha túl magas tornyok épülnek a beruházás során, azok látszódni fognak a Hősök teréről – állapította meg bejegyzésében Karácsony Gergely, mint egy érvként hozzátéve, hogy szerinte „a látványvizsgálatok magukért beszélnek”.

A  ̶t̶ú̶l̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶z̶e̶t̶t̶ ̶é̶p̶ü̶l̶e̶t̶e̶k̶e̶t̶ ̶a̶ ̶H̶ő̶s̶ö̶k̶ ̶t̶e̶r̶e̶ ̶m̶ö̶g̶é̶ ̶v̶a̶r̶á̶z̶s̶o̶l̶ó̶ ̶d̶i̶g̶i̶t̶á̶l̶i̶s̶ ̶r̶a̶j̶z̶o̶k̶ „látványvizsgálatok” fotói mellé a főpolgármester azt is odaírta, hogy szerinte „a budapestiek megkérdezése nélkül szó sem lehet ekkora épületek felhúzásáról, se Rákosrendezőn, se máshol!”

Érdekesség, hogy Karácsony Gergely egy korábbi, hasonló kijelentése kapcsán éppen a napokban érte kritika a főpolgármestert. Emlékezetes: „Lebuktak!”így értékelte Vitézy Dávid Karácsonyék járatritkító akcióját, miután

Vitézy szerint a városvezetés „megpróbálta a fű alatt intézni az ügyet, miközben mindig arról van szó, hogy be kell vonni az érintetteket a döntésekbe”.

Erről itt írtunk bővebben. Karácsony Gergely fent említett bejegyzését pedig az alábbiakban tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

***

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. január 24. 18:37
EZT A PATKÁNYT TAKARITSÁTOK MÁR EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zavulon
2024. január 24. 10:16
Ez a vonat a MOL torony megépítésével elment.
Héja
2024. január 24. 08:58
A magasabb magasabbnak látszik az alacsonyabbnál. Mekkora bölcsesség....
Perczel Éva
2024. január 24. 04:52
A toronymagas összegeket eltüntető "Lánchíd felújítás" korrupciós bűnténye is látszik a Hősök teréről. Valójában ez idegesíti a Lánchíd gyilkos, Pesti úti halálosztó, ukrán gabona hasonmás, csepeli ágyi poloska díler, sunyiban járatot ritkító fővárosi fődiktátort!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!