Ennek sokan nem fognak örülni – milliókat érint az OTP új döntése

2024. január 24. 15:49

A pénzintézet figyelmeztette az ügyfeleit a változásra.

2024. január 24. 15:49

Komoly bejelentést tett az OTP. A pénzintézet az OTPdirekt Internetbank oldalán figyelmeztette az ügyfeleit, hogy fokozatosan kivezetik a régi netbankot a lakossági ügyfeleknél.

Első lépéseként január 24-től a lakossági ügyfelek naponta legfeljebb 1 millió forint értékben indíthatnak átutalásokat.

A korlátozás azonban nem érinti a saját számlák közötti utalásokat – írja az ATV.

Az OTP Bank azt kéri, hogy az 1 millió forintnál nagyobb összegű átutalásokhoz az ügyfelek használják az új OTP Internet- és MobilBankot, amihez először regisztrálni kell.

Van még egy kiskapu

A bank tájékoztatása szerint aki az új szolgáltatásokra nem kíván regisztrálni, az aktuális OTPdirekt Üzletszabályzat és Hirdetmény szerint ideiglenesen módosíthatja napi átutalási limitjét.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. január 25. 08:25
Engem nem érint!
2024. január 25. 07:25 Szerkesztve
Országos Taj Parasztok (gyülekezete)
DINO54
2024. január 24. 20:26
Még 2003-ban otthagytam a sanyit.
nemecsek-3
2024. január 24. 19:46
Nem arról van szó, hogy szellemileg problémát okozna a váltás inkább az a probléma, hogy vannak még nem hálózatfüggő emberek akiknek nem csak abból áll a napi programjuk meg a szabadidő eltöltése, hogy az egyik szolgáltató hülyén szerkesztett felületérő ugráljon a másik harmadik szolgáltató méghülyébb felületére jelszavak belépő neveket tömegét észben tartva, hogy a legszükségesebb tennivalókat a legrövidebb módon elintézze, Mire kiismerünk egy felületet jön a change mert másik ifjú menedzsernél tört ki az alkotási felforgatási és magamutogatási vágy, vadászhatod újra az informatikus titánok gondolatmentes művészi alkotásaiban hol találod meg a szükséges menüpontokat, és helyenként még rendszeres jelszóváltoztatásokra is kényszerítenek. Itt még egyébként az OTP felület eddig a normálisabbak közé tartozott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!