Bátorság üldöztetés idején

2024. január 09. 09:38

Miért provokálja egy agresszív kisebbség a többséget azzal, hogy vallási szimbólumokkal foglalják el a közterületet?

2024. január 09. 09:38
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Szilveszterre virradó éjjel valaki előre megfontolt szándékkal szétverte Dunavecsén a Mária-szobor fejét, darabjait megtaposta. Az emberi mivoltából kivetkőzött beteg szerencsétlent azóta sem találják, ezért csak reménykedni tudunk abban, tényleg magányos elmebetegről van szó, és nem szervezett támadássorozat újabb állomása a barbár tett.

Nem lehetünk biztosak semmiben, különösen azok után, hogy a Magyar Ateis­ta Társaság szükségét érezte annak, hogy még egy kis sót is hintsen a minden jóérzésű ember szívén ejtett sebbe, és azt bírta kérdezni az eset kapcsán: Miért provokálja egy agresszív kisebbség a többséget azzal, hogy vallási szimbólumokkal foglalják el a közterületet? Minden benne van ebben a kérdésben, amitől ökölbe szorul a heteroszexuális keresztény fehér ember keze, de nem csap oda, mert nem akar hasonlítani azokra, akik az elpusztítására törekednek.

De tényként muszáj megállapítanunk, hogy napjainkban a legüldözöttebb vallás a kereszténység, és ennek a gyalázatos folyamatnak a megnyilvánulásai Magyarországon is mindennapossá váltak.

Dunavecsén Máriának, a béke királynőjének szobrát Bese Gergő atya állíttatta fel, és egyszer már földig rombolták vandál állatok. Amikor ezt írom, adakozásból már össze is gyűlt annyi pénz, hogy újra rendbe hozzák, és ha ismét abban találná meg nyomorult élete sikertelenségének gyötrelmére az enyhülést valaki, hogy nekiessen, akkor újra és újra kijavítjuk és felállítjuk megint. Volt szerencsém Bese atyával beszélgetni karácsonykor. Békés, szeretetteljes várakozásról, a gyermek születésének jelentőségéről szerettünk volna főként mesélni hallgatóinknak, de annyiszor és oly aljasul támadták már őt hite, közéleti kiállása és őszinte, mismásolás nélküli határozott véleménye miatt, hogy elragadott a riporteri hév, és próbáltam én is valami karcosat kicsikarni belőle. Azonnal átlátott rajtam, de állta a sarat, és készséggel válaszolgatott, ám egyetlen pillanatra sem hagyta magát kizökkenteni békés derűjéből, és nem hagyta elrontanom az adventi hangulatot.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Martin Ethelwolf

Facebook

Idézőjel

Mindenki Lenin-fiú, kivéve a Lenin-fiúkat. Miért? Mert a fiatal demokraták kereszténységében Doktor Miniszterelnök Úr az Isten.

Nyitókép forrása: Bese Gergő atya

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. január 09. 15:49
Sok a duma ganajdics! A szobrot másodjára rongálták meg úgy, hogy az első rongálás tetteseiről se tudunk semmit. A makói betlehemet is büntetlenül verték széjjel, akárcsak a többi megrongált betlehemet, no meg a napi temetö, templom és keresztrongálásoknál. A moszados zsidó kommunista titkosszolgák vakok és siketek. A zsidó kommunista szemkilövő gecik szintén. A zsidó kommunista vérügyészek nem kevésbé. A zsidó kommunista vérbírák röhögnek rajtunk, keresztényeken. Mindannyian a zsidók trágyaszóróvilláit, zsinagógáit, elhagyott, gazfelverte temetőit védik és nàcikat üldöznek. Még a magyarokra támadó zsidó kommunista antifa tetteseinek is bottal ütik a nyomát, nem is szólva a a magyarokat naponta terrorizálö, meglopó, kirabló, legyilkoló cigánybűnözőkről. Nekik ugass ganajdics! Persze tudjuk: nem arra kell figyelni, amit a zsidókeresztény vétótlan köpcös geci és bandája hazudik, hanem arra, amit csinál. Ne nekünk ugass, akiket átbasznak, meglopnak, megvernek, kirabolnak, legyilkolnak.
Skywalker_bp
2024. január 09. 13:10
@Barna Zsolt - azért a zsidó keresztény kifejezés eléggé indokolt a kereszténység kapcsán. Az első keresztények mind zsidók voltak és az Evangelisták között is akadt pár. Nagyon helyes és indokolt is ez a terminológia. A kereszténység a judaizmus egyik ágaként indult. Inkább az a gáz, amiket az európai civilizáció kapcsán sulykolnak világszerte, ti. hogy zsidó-keresztény Európai kultúra. Az ott komoly aránytévesztés. Gajdics meg azért beszél ki, mert háromnál több szót nem tud egyszerre önállóan megjegyezni
törölt felhasználó
2024. január 09. 12:20
"Miért provokálja egy agresszív kisebbség a többséget azzal, hogy vallási szimbólumokkal foglalják el a közterületet?" Biztos voltam benne, hogy nem a hamis zsidókról lesz szó, akik az Advent idején tolják direkt a keresztények arcába szerte Európában a köztereken a Krisztusgyilkosok ötméteres hanukijja gyertyatartóit, és ha valaki lehugyozza, akkor holokausztot visítoznak.
Skywalker_bp
2024. január 09. 12:17
Gajdics Ottó ökölbe szorította keresztény fehér, hezeroszexuális kezét és az általa elképzelt fehér keresztény heteroszexuális módon próbált karácsonykor is gyalázkodni Bese Gergő atyának az amúgy valóban szégyenletes rongálás kapcsán. Bese Gergő atya pedig leállította adventkor ezek szerint. De Gajdics Ottó még mindig fröcsög.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!