A szlovákok nem fogják tűrni, hogy Fico Orbán lába kapcája legyen

2024. január 16. 21:25

Sok álmatlan éjszakára van még szükség, hogy Orbán Szlovákiában is uralkodjon.

2024. január 16. 21:25
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

Orbán cseppet sem népszerű Szlovákiában (amely kulturáltságban és intelligenciában jóval megelőzte Magyarországot), amit Fico a kiszolgáltatott emberek szolgalelkűségével úgy adott elő, hogy Orbán nagyon népszerű Szlovákiában »a normális emberek« között. Értjük. A »normális« alatt a Fico-féle fasisztákat kell érteni. Fico egyelőre tűri, hogy Orbán bábja legyen, de a pozíciója és elkötelezettsége nem olyan erős, mint a lengyel fasisztáké volt.

Fico addig tűri majd, hogy Orbán csicskása legyen, amíg azt remélheti, hogy Orbán tudja hatalomban tartani, esetleg győz a fasiszta világforradalom. De még ehhez is taktikáznia kell, mert a szlovákok nem fogják szeretni, hogy Budapestről irányítsák őket. A nemzeti szuverenitást előbb-utóbb megvédik Orbánnal szemben, és inkább akarnak európaiak, mint magyar fasiszták gyarmata lenni.

Sok álmatlan éjszakára van még szükség, hogy Orbán Szlovákiában is uralkodjon.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Török Péter
2024. január 27. 14:55
Beteg vagy Bartus de nagyon .
mai nap
2024. január 24. 21:06
El nem tudom képzelni, ki imádkozhat úgy, hogy “mindennapi Bartusunkat add meg nekünk ma … 😡😡😡
hunok99
2024. január 18. 06:39
Fasszopo,szerinted aki Orban baratja az MO ellensege?! Menj el Felvidekre, aztan ott nyomd ezt a szoveget es meglatod mi a helyzet,,,te budos csira! Amugy teged az anyad nem a Rakoczi teren szedett ossze??? Kerdezd mar meg ot....meg azt is hogyan tudot ilyen barmot nevelni beloled....vagy itt ervenyesul a az a bizonyos mondas , hogy "az alma........." ( es most itt nem a "Big Apple" re gondoltam am , te kocsog!)
Poldi bácsi
2024. január 17. 17:52
Az a legnagyobb bajotok, hogy nem tudtok másban gondolkozni, mint alá-fölé rendeltségi viszonyokban. Az, hogy két ember egyenrangú félként elbeszélgessen, és ne adj isten egyet is értsenek, ez számotokra elképzelhetetlen. Számotokra csak Putyin pincsik, és Soros csicskák (igen ezek ti vagytok) léteznek. Ebből egyszerűen nem tudtok kitörni, ezért nem is fogjátok a világot megérteni soha!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!